Farklı bir dil gibi geldi değişik terimleri varmışİlk DARK SOULS oyununda bonfire'ları humanity harcayarak kindle'larsak kullanabileceğimiz Estus sayısı 5'den 10'a çıkıyormuş. 2 kere bitirdikten sonra öğrenmem biraz kötü oldu epey işkence çektim![]()
Farklı bir dil gibi geldi değişik terimleri varmışİlk DARK SOULS oyununda bonfire'ları humanity harcayarak kindle'larsak kullanabileceğimiz Estus sayısı 5'den 10'a çıkıyormuş. 2 kere bitirdikten sonra öğrenmem biraz kötü oldu epey işkence çektim![]()
Onlar size fikirsiz gözüyle bakıyor olabilir şu an hocam. Genel kültür iyidir.Boş boş konuşuyorlar bunlar da fikirsiz olsalar daha iyi olurdu.
Geçmiş olsun hocam özel değilse anlatır mısınız?Hastalığım. Yaklaşık 14 yıl sonra.
İdeolojiler saçma değil konuşmaları saçma düzgün konuşan insanlarla sohbet ediyorum zaten.Onlar size fikirsiz gözüyle bakıyor olabilir şu an hocam. Genel kültür iyidir.
Geçmiş olsun hocam özel değilse anlatır mısınız?
Pectus Excavatum yazın çıkar.Onlar size fikirsiz gözüyle bakıyor olabilir şu an hocam. Genel kültür iyidir.
Geçmiş olsun hocam özel değilse anlatır mısınız?
Sanırsın trafo.Pikachu 30 kV imiş. Böyle bir bilgi var elimde nedense, doğruluğunu bilemem.![]()
Yok efendim pardon yanlış anlaşıldıysamYok ben kullanılmaması gerektiğini soyledim kusura bakma
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.