LightShot mu?Ücretsiz bir program aslında. Çoğu kişinin kullandığı bir program. Ancak ne kadar para kazanıyorlar veya kazanıyorlar mı bilemiyorum.
Ciddi misiniz? Ben birkaç kredi kartı, hastane kayıtları, kişi kimlik bilgileri buldum hatta BTC hesabı bile var ama bakmaya yemedi ama bunlar falan sayılmıyor yani? Evet LightShot, herkes biliyorsa söyleyeyim.Büyük ise ödül alabilirsiniz. Ama mesela LightShot'ın linkini değiştirerek fotoğraflara bakmak gibi bir şey bulduysanız açık bile denmez.
Ciddi misiniz? Ben birkaç kredi kartı, hastane kayıtları, kişi kimlik bilgileri buldum ama bunlar falan sayılmıyor yani? Evet LightShot, herkes biliyorsa söyleyeyim.
Bilmiyorum bana garip geldi. Ancak kimlik bilgileri, vergi dairesi kayıtları, hastane kayıtları falan sahte olamaz bence.Dolandırıcı genelde onlar, 100 tane linke bak 20'si aynı. BTC'yi çekmen için para istiyorlar tabii vermicekler sana BTC'yi.
Evet. Yaratıcıları da biliyor zaten. Çok fazla "garip" fotoğraf görmüşlüğüm oldu hatta linkleri değiştirerek. Bir şey kazanamazsınız. Bu yüzden de zaten LightShot vb. uygulamalar kullanılmamalı tehlikeli şeyler için.Ciddi misiniz? Ben birkaç kredi kartı, hastane kayıtları, kişi kimlik bilgileri buldum hatta BTC hesabı bile var ama bakmaya yemedi ama bunlar falan sayılmıyor yani? Evet LightShot, herkes biliyorsa söyleyeyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.