Çok terlemeye nasıl önlem alınabilir?

Parfüm falan sıkıyorsanız sıkmadan önce vücut kuru olsun ve sentetik kumaş giymeyin hocam

Doktora gitmeniz gerektiğini sanmıyorum ayrıca terlemenin en fazla olduğu yer koltuk altıdır. Sırt ve belde niye oluyor anlayamadım. Gidebilirsiniz belki ameliyata ihtiyaç vardır.
Parfüm ve deodorant kullanmıyorum. aadece rolon o da bitkisel tarzda. Axe falan değil yani

Atlet işe yarıyor, ayrıca koltuk altı ve sırt bölgenizin kıllı olup olmaması da durumu değiştirir eğer kıllıysa almayı ihmal etmeyin. Terlemenin asıl kaynağıdır.
Kılları düzenli olarak her hafta alıyorum. Sırtımda zaten kıl yok.

@Sentron Sentetik kumaş ne demek oluyor?

Arkadaşlar yazın gelmesiyle sürekli terliyorum. Terim tişörte geçiyor tişört çok kötü gözüküyor o derece. Büyük kalıp dediğimiz tişörtleri giyiyorum ve sanki tişört bana yapışıyor sürekli terliyorum dışarıda. Sırtım ve koltuk altım çok fazla terliyor hele. Ne yapmalıyım? Roll on sürüyorum ama hiçbir işe yaramıyormuş gibi geliyor bana. Ne giymeliyim terletmemesi için veya ne yapmalıyım

Çok hızlı teri buharlaştıran tişörtler var onları giy. Terliyorsun ama 2 dk güneşte durdun mu kupkuru oluyorsun.

Bunu giysem var ya bu sıklıkla herhalde tişörtün rengi değişir. Öyle sııkıyor gibi gözüküyot

Bol giymek terlemeyi önlemiyor ki kanka, önemli olan havadar fileli ve ter atan tasarımları giymek ki bu sıkı değil normal bisiklet üniformalarından daha bol, istersen büyük beden alabilrsin. Bu arada Decathlon'un başka tişörtleri de var ter atan bütün hepsini inceleyebilirsin. Bu modeli sevme nedenim tişörtün kumaşı hafif pamuklu gibi, hissiyatı normal ful polyesterler gibi değil onlar da çok hızlı kuruyor ama aynı zamanda terletiyor da. Bir de dağ inişi için üretildikleri için harbi sağlamlar. Normalde bir tişört en fazla 2 sene dayanır ben bunları 4 senedir aralıksız giyiyorum bisiklet dahil.

Bol giymek terlemeyi önlemiyor ki kanka, önemli olan havadar fileli ve ter atan tasarımları giymek ki bu sıkı değil normal bisiklet üniformalarından daha bol, istersen büyük beden alabilrsin. Bu arada Decathlon'un başka tişörtleri de var ter atan bütün hepsini inceleyebilirsin. Bu modeli sevme nedenim tişörtün kumaşı hafif pamuklu gibi, hissiyatı normal ful polyesterler gibi değil onlar da çok hızlı kuruyor ama aynı zamanda terletiyor da. Bir de dağ inişi için üretildikleri için harbi sağlamlar. Normalde bir tişört en fazla 2 sene dayanır ben bunları 4 senedir aralıksız giyiyorum bisiklet dahil.
Siparişe ekledik hadi bakalım.

Siparişe ekledik hadi bakalım.
Bende de aynı sıkıntı var. Koltuk altını geç boyun,yüz,sırt,göğüs her yerden terliyorum çok fazla oluyor bu. dışarı çıkıp güneşin bir selam vermesiyle başlıyor. Koku yapmıyor ama çok rahatsız ediyor damla damla ter akıyo kafandan, kıyafetler ıslak... Bir çare bulabildin mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı