Çok tipsizim ve boyum da 1.70

Yaşınız kaç hocam?
18 hocam 😔

Çirkin insan yoktur, bakımsız insan vardır. Saç, diş, cilt bakımı, vücut vb. bunlar sizin elinizde. Eğer bunlara dikkat edip hala kendinizi çirkin hissediyorsanız şapka veya gözlük takın.
Saçlarım güzel dişlerim güzel çene hattım v şeklinde gözlerim güzel ama çenem çok geride kafam ince uzun ve çok büyük çok kötü duruyor yüzüm çok kıllı traş oluyorum sabahtan hemen sakallarım orman gibi oluyor vücut olarak 12 yaşındaki çocuk gibiyim minyon tipliyim bitik durumdayım 😓

18 hocam 😔

Saçlarım güzel dişlerim güzel çene hattım v şeklinde gözlerim güzel ama çenem çok geride kafam ince uzun ve çok büyük çok kötü duruyor yüzüm çok kıllı traş oluyorum sabahtan hemen sakallarım orman gibi oluyor vücut olarak 12 yaşındaki çocuk gibiyim minyon tipliyim bitik durumdayım 😓
Trollüyorsun muhtemelen.

18 hocam 😔

Saçlarım güzel dişlerim güzel çene hattım v şeklinde gözlerim güzel ama çenem çok geride kafam ince uzun ve çok büyük çok kötü duruyor yüzüm çok kıllı tıraş oluyorum sabahtan hemen sakallarım orman gibi oluyor vücut olarak 12 yaşındaki çocuk gibiyim minyon tipliyim bitik durumdayım 😓

Çene geriliği için bir ortodontist ve çene cerrahı ile görüş ameliyat veya pasif tedaviler önerebilirler çene yapısı yüzü çok etkiliyor ayrıca yüzündeki kasların gergin durması için mewing tekniğini öğren ve doğru uygula günde en az 2 litre su iç tuzu azalt yüzün ödem tutmasın modern tıpta artık her şeye çözüm var tek ihtiyacın olan zaman ve para kendini kasmaya sıkmaya gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı