Çok tozlanmayacak mouse pad önerisi - 2500TL

Bütçe
2500

caindall

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, Logitech Superlight 2 ile birlikte SteelSeries QCK+ heavy kullanmaktayım. Ne kadar titiz bir şekilde odamı temiz tutsam da, odam hem yola baktığı için hem de bir kedi beslediğim için mouse pad çok fazla toz ve tüy tutuyor. Mouse skatezlerinin kenarları toz ile dolmuş durumda. Bu durum beni rahatsız ediyor. Sürekli temizlemekten gerçekten bıktım.

Sırf bu yüzden sert yüzey bir mouse Pad'e geçiş yapmayı düşünüyorum ancak daha önce bu tarzda bir mouse pad kullanmadım (cam, plastik vs.). Çok fazla toz tutmayacağını ya da temizliğinin çok kolay olduğunu düşündüğünüz soft yüzey mouse pad önerilerinize de açığım. Her türlü oyunu oynuyorum (Apex, Marvel Rivals, CS, Destiny 2). Yaklaşık 2-3 bin TL bütçem var. Kafamdaki modeller aşağıdaki şekilde:

Sert yüzey:
Wraith Blade Y Hard
Wraith Cosmic Glass V2

Soft yüzey:
Wraith Spirit of Aim
ESP Tiger Tang Dao
FreeFall MFG V2

Teşekkürler.

Ben fiyatların uçmasından bezip Temu'dan bulaşık pedi aldım, çok memnunum vallahi.
Altı sünger, üstü bez, tam aradığım şeymiş :)
Bir ara sert plastik kullanmıştım. Bilgisayar dükkanı varken laptop açtığım masanın zemininde kullanıyordum. Daha az toz/kir tuttuğunu söyleyebilirim. Temizliği de daha kolay. Islak bezle silince sünger bir süre ıslak kalıyor ama plastik hemen kuruyor.
Bir de sert plastiğin daha az kirlendiği kesin. Mouse pad kumaş iken daha çabuk kirleniyordu, sert plastik o konuda da avantajlı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı