Çok ucuz bir site açmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkürler güzel yorumunuz için.

Site hazır vaziyette fakat herşey tam olmadan site açılışı gerçekleşmicek buda yaklaşık 10-15 gün sürücek yani bekleyebilirsiniz isterseniz.
İlk 100 müşterinize 250 indirim gibi birşey yapabilirsiniz.
Bu arada sistemi yenileceğim. Sizin sitenizden toplayabilirim.

İlk 100 müşterinize 250 indirim gibi birşey yapabilirsiniz.
Bu arada sistemi yenileceğim. Sizin sitenizden toplayabilirim.
ilk 100 müşteri olarak değil ilk 2 hafta nerdeyse kaar almadan satış yapıcaz ardından ise yine çok az kaar ile satış yapıcaz yani 2000 liralık bir sistemi 1750 1700 topluyabilceksiniz.
2000 lira üstü sistemlerde bence sitedeki yurtdışı seçeneklerini kullanmak daha iyi olacaktır çünkü düşük fiyatlarda yurtdışından getirmek okadar'da kaar lı değil. Fakat 2000 lira ve üzeri alışverişlerde gerçekten güzel miktarlara ürün geliyor.

Aslında Technopat içinde bir modül yapmak istiyoruz GTA V çalışırmı diye büyük ihtimalle en çok işe yarayan modül olucaktır

Merakla bekliyoruz. Dediğiniz gibi olursa çoğu kişiyi memnun edersiniz.

Hocam sizin için sırf 15 gün beklerim. Hazır sistemleri satacakmısınız veya ofisiniz olacakmı? Detaylı anlatırsan kesin olarak sizden alacağım.
Hazır sitemler olarak technopat her ay sistem tavsiyelerindeki bilgisayarları toplarız diye düşündük onun dışında zaten ihtiyacınızı canlı destekden söylersiniz ona göre size bilgisayar toplarlar. Ofisimiz olucak belkide beklediğinizden daha erken bir açılış yapabilriz

Merakla bekliyoruz. Dediğiniz gibi olursa çoğu kişiyi memnun edersiniz.
Şöyle birde spoiler yapıştırıyım şuraya
Şuan ürün fiyat güncellemeleri kargo getirtme yöntemleri üzerinde tartışılıyor.
http://i.hizliresim.com/rRQyX3.png

Hocam ben ödeme koşulları hakkında bir öneride bulunmak isterim. Eğer mümkün ise kapıda ödeme desteği sunarsanız bence birçok kişi için çok iyi olur. Ama tabi maliyetini vb. bilmiyorum sadece öneri olarak sundum.

Kapıda ödeme konusunda gerçekten çok fazla problem yaşandığı için genelde elektronik ürünler böyle satılmıyor.
Yapamıcağımız şeyin sözünü vermek istemem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…