Çok ucuz bir site açmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hazır aklıma gelmişken sorayım. Ekran kartı aldım diyelim fanı dönmüyor bir tanesi bunu nasıl halledeceğiz ? Size tekrardan kargoyla yollayacak mıyız?
Herhangi bir sorun ile karşılaştığınızda bize ürün kargoluyorsunuz isterseniz para iadesi isterseniz ürün değişimi (15 gün içerisinde ).
Edit: Zaten genelde bilgisayar montajını biz yapıcağımız için hiçbir sorun çıkmıcaktır sizin açınızdan.

İşiniz şimdiden hayırlı olsun. İşinizi anlattığınız gibi yaparsanız ki yapacağınıza inanıyorum bu işten çok ekmek yiyeceksiniz.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıcaz.

Bu arada söylemeden edemeyeceğim, şu profil fotoğrafını değiştirmeni öneririm zira insana hiç güven vermiyor, dolayısıyla şimdiden imajınız zedelenmesin :D
Gerçeği söylemek gerekirse site hakkında bilgi vermek için değilde fikir almak için girmiştim.
İnsanların gerçek görüşleri için :D sonradan karar verdim böyle soru cevap yapmaya :)

Gerçekten site kurmaya başlamadan önce zaten forumlarda çok dolaşırdım fakat pasif kullanıcıyımdır normalde forumlarda pek üyelik açmam.

Yinede sizin için imaj tazeliyim.

Bu tarz bir oluşum için çok iyi bir temel ile bu işe başlamanız gerekiyor. Geçen günlerde sanalmarketim.com ile ilgili ekşi sözlükte bir başlık açıldı. Firmanın yaptığı bir hata sebebiyle 17 senelik ticari irtibatları yerle bir oldu. Sanalmarketim.com'u bende karalisteme ekledim. Asla alışveriş yapmayacağım. İlgili olayı araştırabilirsiniz.

Bu işten en az 1-2 sene para kazanmayı hedeflememeli, müşteri portfoyü oluşturmayı hedeflemelisiniz. Mesela ben sizden yurt dışı EVGA Titan X aldım ve ürün sorunlu çıktı. Beni kesinlikle mağdur etmemeli, gerekirse direk olarak değişim yapmalı ve iade süreciyle siz ilgilenmelisiniz. Tamamen müşteri memnuniyeti üzerine çalışarak ilk 1-2 sene boyunca sağlam bir temel oluşturursanız yürür gidersiniz. Hepsiburada yada Vatan gibi vurdumduymaz olamayacaksınız. Reklam geliriniz vs. yok. Bu işin kaymağını yiyecekseniz müşteri memnuniyeti hat safhada olmalı.

Sitenin ui/ux design, front end ve back end kısımları için ne kadar bütçe ayırdınız ?
Bu konulara ne kadar önem verdiğinizi merak ediyorum.

Başarılar!

Birde konuyu doğru yere açsaydınız...

Bu tarz bir oluşum için çok iyi bir temel ile bu işe başlamanız gerekiyor. Geçen günlerde sanalmarketim.com ile ilgili ekşi sözlükte bir başlık açıldı. Firmanın yaptığı bir hata sebebiyle 17 senelik ticari irtibatları yerle bir oldu. Sanalmarketim.com'u bende karalisteme ekledim. Asla alışveriş yapmayacağım. İlgili olayı araştırabilirsiniz.

Bu işten en az 1-2 sene para kazanmayı hedeflememeli, müşteri portfoyü oluşturmayı hedeflemelisiniz. Mesela ben sizden yurt dışı EVGA Titan X aldım ve ürün sorunlu çıktı. Beni kesinlikle mağdur etmemeli, gerekirse direk olarak değişim yapmalı ve iade süreciyle siz ilgilenmelisiniz. Tamamen müşteri memnuniyeti üzerine çalışarak ilk 1-2 sene boyunca sağlam bir temel oluşturursanız yürür gidersiniz. Hepsiburada yada Vatan gibi vurdumduymaz olamayacaksınız. Reklam geliriniz vs. yok. Bu işin kaymağını yiyecekseniz müşteri memnuniyeti hat safhada olmalı.
Kesinlikle diğer firmalar gibi kaar hedeflemelerimiz yok zaten yazmayı unutmuşum burda ürünlerde sıkıntı çıkınca direk bize gönderiyorsunuz biz gerekli işlemleri yapıyoruz amerikaya göndererek değişimini veya tamirini.

Sitenin ui/ux design, front end ve back end kısımları için ne kadar bütçe ayırdınız ?
Bu konulara ne kadar önem verdiğinizi merak ediyorum.

Başarılar!
Site dış tasarım olarak sinerji.gen.tr gibi yani altyapısını platinmarket hazırladı tüm o sistemler olarak 10 yıllık türkiyedeki en iyi e-ticaret sitesi sağlayıcıları.
Onun dışında gerek kullanıcağımız değişik sistemler vesaire için gerçekten güzel paralar ayırdık ayrıca reklam yapmıcak vesaire denmiş fakat reklamda yapılcak .

Birde konuyu doğru yere açsaydınız...
Sanırım haklısınız :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı