Arkadaşlar sıkıntı şurada; ben rüyamda doğup, büyüyüp, aile kurup, yaşlanıp, ölüyorum. Gerçek hayatta sadece bir kaç saniye bile olsa benim algıladığım zaman bir ömür boyu oluyor.
@acv arkadaşım rüyadan uyanmak için yüksekten atla veya kendini tokatla gibi öneriler vermişsin fakat orada normal rüyalar gibi acıyı hissedince uyanmıyorum, acıyı hissediyorum. Ve rüya olduğunu bile anlamıyorum. Şuan da bile rüyada olup olmadığımı bilmiyorum. Düşünsenize bir uyanıyorsunuz 70 yıllık hayatınız sadece rüyaymış. Sizi seven, sizin sevdiğiniz insanlar sadece bir hayal ürünüymüş. Arkadaşlar ben 4 kere öldüm diyebilirim. Ve o hayatlarda bana olan her şey en az burası kadar gerçek. Uyanınca "Noluyor lan?" gibi bir tepkiyle uyanıyorum ve burayı hatırlamam bazen günler hatta haftalar bile sürebiliyor. Bu yüzden görmek istemiyorum. Hani bazı filmler vardır ya. Sonsuza kadar bir döngüde tıkalı kalır baş kahraman. Ben de ona benzer bir döngüde tıkalı kaldım. 4 kere yaşadım, 4 kere öldüm. Her aldığım darbeyi hissettim. Sanki rüya değil de paralel evrenlerdeki hayatlarımı ziyaret ediyorum(?)
Filmi daha önce izledim fakat yaşadığım soruna bir çözüm bulamadım ya da bir cevap.