Arkadaşlar saçlarım çok yağlı bana kaliteli bir şampuan önerir misiniz?
Sülfatlı şampuan. Saç yağ dengesini bozar ve duştan çıkınca hemen yağlanmasına sebep olur.Ben Clear Men mentollü kullanıyorum çevremdeki çoğu saçı yağlananda aynısını kullanıyor. Saçınız uzun mu kısa mı? Sabit bir şampuanda kalın hep.
Ben Clear Men mentollü kullanıyorum çevremdeki çoğu saçı yağlananda aynısını kullanıyor. Saçınız uzun mu kısa mı? Sabit bir şampuanda kalın hep.
Hocam ince telli kısa saçım, clear kömürlü var çok kötü hiç temizlemiyor.
Clear'ın bütün çeşitlerini denedim tek uzun süre yağsız tutan mentollü. Clear Men-women pembe kutulu kırmızı kutulu kömürlü yeşil kutulu hepsini denedim. İsimlerini bilmiyorum ama hepsi mentollüyle aynı kutu sadece çeşitleri farklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.