V victorfrn Hectopat Katılım 14 Ocak 2017 Mesajlar 132 7 Ağustos 2018 #1 Arkadaşlar merhaba herhangi birşeyi gözüme çok yaklaştırdiğım zaman bulanık görüyorum. 1-2 santim uzaklagina getirdiğim zaman. Ve yaşım 17 normal mi bu?
Arkadaşlar merhaba herhangi birşeyi gözüme çok yaklaştırdiğım zaman bulanık görüyorum. 1-2 santim uzaklagina getirdiğim zaman. Ve yaşım 17 normal mi bu?
kapalıyız Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 730 Çözümler 2 Yer Dünya 7 Ağustos 2018 #2 Göz hastanesine gidip kontrol yaptırmalısın.
KopuQlavye Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 898 Çözümler 2 Yer Yanlışlıkla Doğduğum Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2018 #3 Hipermetrop olması muhtemel bir doktora görün derim.
Viktor R3znov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2017 Mesajlar 2.971 Makaleler 1 Çözümler 6 7 Ağustos 2018 #4 Sence alnımızda doktor mu yazıyor kardeşim? Git doktordan randevu al, cevabını o versin.
V victorfrn Hectopat Katılım 14 Ocak 2017 Mesajlar 132 7 Ağustos 2018 #5 KopuQlavye dedi: Hipermetrop olması muhtemel bir doktora görün derim. Genişletmek için tıkla... 1-2 gun içerisinde oldu bu olay ve gözüme birşeyi cok yakjastirirsam oda 1-2 santim fark kalırsa anca bulanık görüyorum
KopuQlavye dedi: Hipermetrop olması muhtemel bir doktora görün derim. Genişletmek için tıkla... 1-2 gun içerisinde oldu bu olay ve gözüme birşeyi cok yakjastirirsam oda 1-2 santim fark kalırsa anca bulanık görüyorum
GCN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 7.428 Makaleler 4 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2018 #6 Silinen üye dedi: 1-2 santim uzaklagina getirdiğim zaman. Genişletmek için tıkla... Normal. O kadar yakından kimse net göremez ki zaten.
Silinen üye dedi: 1-2 santim uzaklagina getirdiğim zaman. Genişletmek için tıkla... Normal. O kadar yakından kimse net göremez ki zaten.
PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.467 Çözümler 15 7 Ağustos 2018 #7 Silinen üye dedi: 1-2 gun içerisinde oldu bu olay ve gözüme birşeyi cok yakjastirirsam oda 1-2 santim fark kalırsa anca bulanık görüyorum Genişletmek için tıkla... Aynısı bende 1 senedir var ve benimde yaşım 17.
Silinen üye dedi: 1-2 gun içerisinde oldu bu olay ve gözüme birşeyi cok yakjastirirsam oda 1-2 santim fark kalırsa anca bulanık görüyorum Genişletmek için tıkla... Aynısı bende 1 senedir var ve benimde yaşım 17.
Sertaç Ƨarı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2017 Mesajlar 1.441 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2018 #8 Bende de aynı sorun var. Bana soracak olursanız hipermetrop değil. Silinen üye dedi: 1-2 gun içerisinde oldu bu olay ve gözüme birşeyi cok yakjastirirsam oda 1-2 santim fark kalırsa anca bulanık görüyorum Genişletmek için tıkla... Uzun süre bilgisayar, telefon ekranına maruz kalırsanız bu sorunu yaşamanız da muhtemel.
Bende de aynı sorun var. Bana soracak olursanız hipermetrop değil. Silinen üye dedi: 1-2 gun içerisinde oldu bu olay ve gözüme birşeyi cok yakjastirirsam oda 1-2 santim fark kalırsa anca bulanık görüyorum Genişletmek için tıkla... Uzun süre bilgisayar, telefon ekranına maruz kalırsanız bu sorunu yaşamanız da muhtemel.
GCN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 7.428 Makaleler 4 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2018 #9 Silinen üye dedi: 1-2 gun içerisinde oldu bu olay ve gözüme birşeyi cok yakjastirirsam oda 1-2 santim fark kalırsa anca bulanık görüyorum Genişletmek için tıkla... Sen iyi bile görüyorsun o zaman ya da mesajeyi yanlış ölçüyorsun.
Silinen üye dedi: 1-2 gun içerisinde oldu bu olay ve gözüme birşeyi cok yakjastirirsam oda 1-2 santim fark kalırsa anca bulanık görüyorum Genişletmek için tıkla... Sen iyi bile görüyorsun o zaman ya da mesajeyi yanlış ölçüyorsun.
V victorfrn Hectopat Katılım 14 Ocak 2017 Mesajlar 132 7 Ağustos 2018 #10 Sertaç Ƨarı dedi: Bende de aynı sorun var. Bana soracak olursanız hipermetrop değil. Uzun süre bilgisayar, telefon ekranına maruz kalırsanız bu sorunu yaşamanız da muhtemel. Genişletmek için tıkla... Geçici bir şey mi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2018
Sertaç Ƨarı dedi: Bende de aynı sorun var. Bana soracak olursanız hipermetrop değil. Uzun süre bilgisayar, telefon ekranına maruz kalırsanız bu sorunu yaşamanız da muhtemel. Genişletmek için tıkla... Geçici bir şey mi?