Günümüz dünyasında ne yazık ki çoğu insan aynı dertten muzdarip. İnsanları sosyallikten uzaklaştırmak için teknoloji devleri ve büyük iş adamları ellerinden gelenleri yapıyorlar. Hayatta hepimizin sorunları oluyor hayata tat veren şeylerde zaten bunlar değil mi? Sorunsuz dört dörtlük bir hayattan ne kadar zevk alabilirsin? Önemli olan bu sorunlarla nasıl mücadele ettiğin ve üstesinden gelip gelemediğindir. Kendi adıma konuşuyorum. Ben inançlı bir insanım ve inançlı bir insan olarak ölmenin bir son değil aksine bir başlangıç olacağını düşünüyorum ve intihar düşüncesi beni hayli korkutuyor. Bu noktada sende bu vesveselere karşı dirençli olup yoluna devam etmelisin. Kurulu bir düzenin olmadığını hiç arkadaşın olmadığını söylüyorsun. Ne kadar güzel. Sana sıfırdan başlaman için büyük bir fırsat. Başka insanlar bunun için nelerinden vazgeçmezdi ki? Bir yerden başlamalısın. Önce bir iş bul mesela, emin ol bulacağın en kötü iş bile seni şuan ki bulunduğun depresif ve olumsuz ruh halinden %70 kurtulmanı sağlayacak. Bulduğun işte yeni insanlarla tanışacaksın çevren genişleyecek sonra kendine yakın olduğun birisiyle arkadaş olacaksın. Benden sana tavsiyem şu olur ki, bu geçici olan süreçte kendine hobiler edin. Konuşacak arkadaşın olmadığını söylemişsin kitaplar sana çok iyi birer dost olabilir. İçinden geçenleri kağıda döküp bir şeyler karalamakta seni rahatlatacaktır. Kafanda bir şeyler kurmamak için zihnini sürekli meşgul etmen senin için iyi olur. Eğer Sivastaysan sana arkadaşlık etmekten memnun olurum. İletişime geçebilirsin.
Bu arada şarkı efsane.