Çok yalnızım

O zaman cidden başka insanlar bul bak bilmiyorum sana biraz şey gibi gelebilir ya hadi LAN oradan ama ben mesela öyleydim önüme gelene konu açıyordum tanımadığım kişiler bir de mesela bir kıza gidip tırnak parlatıcısı oje sürüldükten sonra mı yoksa önce mi sürülür diyordum ve gülerek ayrılıyorduk birbirimizden bunları yaşa bence ha tipimde iyi değil görsen a sosyalin teki dersin

O zaman cidden başka insanlar bul bak bilmiyorum sana biraz şey gibi gelebilir ya hadi LAN oradan ama ben mesela öyleydim önüme gelene konu açıyordum tanımadığım kişiler bir de mesela bir kıza gidip tırnak parlatıcısı oje sürüldükten sonra mı yoksa önce mi sürülür diyordum ve gülerek ayrılıyorduk birbirimizden bunları yaşa bence ha tipimde iyi değil görsen a sosyalin teki dersin
Tanımadığım insanlarla durup dururken konuşmam.
Peki akademik durumunuz nedir?
Sevmediğim bir bölümdeyim, tekrar sınava gireceğim.

Çirkinim diyorsun ama bu konuda bir şeyler yaptın mı? Misal insanlar benimle konuşmuyor diyorsun maalesef ki bunu da ilk izlenim tetikliyor. Kendine yakışan en iyi saç stilini bul; uzatıp bağlamayı, yanlardan aldırmayı vs farklı şeyler dene. Cilt sorunların varsa bu konuda da bir şeyler yap, youtube videoları izle ya da dermatoloğa git. Ayrıyeten dış giyimine özen göster, bak pahalı şeyler al demiyorum özen göster diyorum; renklerin birbirinden kopuk, uyumsuz olmamasına dikkat et, vücut tipine yakışan parçalar giy, misal dar paça mı yoksa bol pantolon mu sana yakışıyor bu tarz şeyleri keşfet. Gözlük kullanıyorsan yüzüne en uygun gözlüğü kullanmalısın, kalın çerçeveyse ince dene, kareyse yuvarlak dene. Bunlar önemsiz gibi görünüyor olabilir ama çok büyük farklar yaratabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı