Çok yalnızım


Bende senle benzer şeyler yaşıyorum hiç arkadaşım yok ailemlede aram iyi değil günümün büyük bir kısmını odamda yalnız geçiriyorum dertleşecek arada iyi misin diye soracak kimsem yok YKS'ye hazırlanıyorum ya da en azından bir şeyler yapmaya çalışıyorum yalnızım hiç kız arkadaşım olmadı eğer istersen seninle mesajlada olsa sohbet etmek arkadaş olmak isterim.
 
dısarda da mı yalnızsın? dısarısı derken okulu katmıyorum okul ve sokak ayrı. discorda girip bir kac sunucuda insanlarla konusup arkadas olabilirsin ve eger senin sehrinde yasayan birileri varsa da onlarla bulus. ben tam olarak böyle yaptım o yuzden sana da bunu dedim. okullar artık maalesef böyle olaylarla dolu bu yuzden senin yasadıgın durumu yasayan bircok insan var bunlardan da biri benim. okulda ne hocalar bana bakıo ne ögrenciler. hocalar adımı bile tam olarak söyleyemiyolar o derece. fakat dısarda dolu arkadasım var ve bircoguylada görusuyorum. sana tavsiyem sanaldan da olsa bir kac kisiyle konusup arkadas olman. sanalın güzel tarafı kız erkek farketmiyor bir sekilde arkadas olabiliyorsun.

okul konusuna gelecek olursam yine. bu yozlasmıs egitim ve okuldakilerle yozlasacagına bırak yalnız kal emin ol faydasını görceksin. sahsen ben okulda yalnız oldugum için ara sıra kendime tesekkur ediyorum çünkü işin sonu onlar gibi özsaygı ve ahlaktan yoksun olmaya gidiyor. onlar gibi olcagıma ömur boyu böyle kalmayı yegelerim sahsen. spora git falan demicem bu klise olur ve yalnız oldugun bir olayda kimse sana ve yeni vucuduna bakmaz. yalnızlıgını bir silaha cevir. dezavantajlarını avantaja cevirip rahat olmaya bak derim.
 

Yaşadığım yer küçük bir ilçe Discord da arkadaş edinsemde yüz yüze görüşüp tanışamam ama en azından konuşacak biri olur spora gidiyordum orada benden büyük abiler vardı onlarla bazen konuşuyordum ama onlarda benden 10 15 yaş büyükler.
 
yaşın belli bi yere kadar önemi yok bence. benimde konustugum bir suru abi var benden 10 20 yas buyuk insanlar ama cok samimi sekilde konusuyorum kendileriyle yıllardır. yuz yuze konusamamanın sebebi senle mi alakalı yoksa yasadıgın yerle mi alakalı orayı anlamadım.
 

Küçük bir yer burası o yüzden dedim denk gelmez diye.
 
Bence yapabileceğin en iyi şey bu şeyleri düşünmeyip bilmiyorum ne düşünüyorsun ama üniversiteye hazırlanmak. Orada kesin bulursun arkadaş hatta eş.
 
Bence yapabileceğin en iyi şey bu şeyleri düşünmeyip bilmiyorum ne düşünüyorsun ama üniversiteye hazırlanmak. Orada kesin bulursun arkadaş hatta eş.
Valla üniversiteyi nasıl görüyorsun bilmiyorum ama sevgili bulamayan var eş bulmayan da baya var. Kesin olacak diye bir şey yok üniversitede.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…