Çok yalnızım

meterpreter

Hectopat
Daha fazla  
Hiç sevgilim olmadı. Lise hayatım boyunca çevremdeki insanların ilişkilerini izledim; benden daha az çekici olanlar bile bir sürü sevgili yaptı. Asosyal bir insan değilim, normalde kafama da takmazdım ama son zamanlarda bu durum beni fazlasıyla rahatsız ediyor. Arkadaşlarımı sevgilileriyle birlikte görünce yalnızlığım daha da gözüme batıyor. Neden böyle oluyor? Sevgili bulmak bu kadar zor mu? Sanki sevgililer gökten zembille iniyor da ben kaçırıyorum. Üniversitede ne yapacağımı bilmiyorum, her geçen gün yalnızlığım daha da ağır geliyor. Bu durum beni gerçekten bunalıma sokuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç yaşındasın? Lise ilişkilerini boş ver zaten. Çocukca şeyler. Eğer asosyal değilsen üniversite'de illa birini bulursun.

Kızlara cirkin gelen bir tarafın var... agzin falan kokuyodur.. pelteksindir..gülüşün çirkindir...

Kızlar günümüzde kendi gelip tanışıyor artik

Kızların sorunu. İnsanı tipine göre yargılamak nedir?

Ben kadın olsam yakışıklılık aramazdim. Kadinlarda da güzellik aramiyorum zaten ama ağız kokusu, pelteklik veya konuşma bozukluğu, sevimsiz itici gülüş, kötü dişler varsa isterse dünya güzeli olsun dönüp bakmam.

Ben kadın olsam yakışıklılık aramazdim. Kadinlarda da güzellik aramiyorum zaten ama ağız kokusu, pelteklik veya konuşma bozukluğu, sevimsiz itici gülüş, kötü dişler varsa isterse dünya güzeli olsun dönüp bakmam.
Ağız kokusu harici diğerleri kendi isteğiyle olan şeyler değil be hoca.

Agzin falan kokuyordur. Pelteksindir. Gülüşün çirkindir.

Bu ne la Uganda kırmızısı colobusunu anlatma 😂😂

Türkiyede olması gereken erkek modelini bilmiyorsunuz galiba? Bradd pitt sevilmiyor, daha çok kenan imirzalıoğlu tarzı erkek modeli seviliyor.

Her kızdan sevilmek, değer görülmek, saygı duyulmak, pek değer görmeyen sevilmeyen erkek fantezisidir.

Ha şu sevilme lafını da açayayım, kadın çıkarcı sever, erkeğin beklediği gibi sevmez. Parmağında oynatacak hanımcı erkekleri kızlar artık daha çok seçer hale gelmiş, kadınlar maskülenleşti ve garip bir hale döndü, kızların çoğunda saflık ve etik kalmadı, kadın-erkek ilişkisi bozuldu, aile kurmak çok zorlaşacak.

Yalnızlığım.

Yahu erkek yalnızlığa alışır zaten. Yapmak için sevgili falan yapmayın. Türk toplumuna uygun "takılmalık" ilişki uygun değil. Kendini her alanda geliştirdiğinde sen istediğin kızı seçebilme potansiyeline erişiyorsun, önemlisi olan bu. Ayrıca hanımcı olmak betalığın en dibidir. Etrafta maskülen erkek azaldı, maskülentileğin en önemli kısmı: Şeref, cesur, ustalık ve güçtür.

Büyük bir kesim para, statü ve ustalık elde etmeden "Day Game/PUA" ile kız düşürme derdinde. Bunun dışında zihin yapısı da çok ama çok önemli bir şey.

Kızlara cirkin gelen bir tarafın var... agzin falan kokuyodur.. pelteksindir..gülüşün çirkindir...

Kızlar günümüzde kendi gelip tanışıyor artik
Hocam kokuma özellikle dikkat ediyorum. Bilmiyorum yani dediğim gibi benden tip olarak daha kötü olan arkadaşlarımın (egoluk olarak algılanmasın) bile sevgilisi var. Yani bu elamanlar nası sevgili yapıyor anlamıyorum

Hocam kokuma özellikle dikkat ediyorum. Bilmiyorum yani dediğim gibi benden tip olarak daha kötü olan arkadaşlarımın (egoluk olarak algılanmasın) bile sevgilisi var. Yani bu elamanlar nası sevgili yapıyor anlamıyorum
%90 sevgilisi falan olmamıştır, konuştuğu kızları sevgili olarak gören, hanımcı takılan veya kadın tam olarak arzu duymamış ama erkek işte kadına dokunmuş = sevgili olduk olarak gören yeni nesil var, hop 2 haftaya ayrılıyorlar sonra düzgün maskülen erkeklerde bu tarz günübirlik yaşayan kızları kabul etmiyorlar, böyle takılan erkeklerde sahte alfa.

Olay kısaca erkeklikte ne kadar güçlü olduğuna bakıyor diyebilirim, ortada bir kız var bu kız için kavga edip kavgada kim kazanırsa yani erkeklikte ne kadar güçlü olursa o kızı alır misali. E tamam da bu kavga edilerek yapılmıyor tabii ki ama bu güç gösterisi diyeyim, göstermen lazım eğer göstermiyorsan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı