Çok yalnızım

  • Konuyu başlatan revanxx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 43
  • Görüntüleme 581
@st_140523 Ben gittim baktım hacım eski konusuna da. Zaten o nedenle geç yazdım mesajı. Yoksa 1 satır yazıyı 3 dakikada yazacak kadar yavaş değilim.

Bazılarına iyi niyet, tatlı söz iyi niyet veasir yaramıyormuş. Bana çıkışmış ama zat-ı muhteremleri beni tanıyor muymuş acaba onu merak ediyorum.

Sükut-u lisan, selameti insan diyorum sayın konu sahibine.
 
Hocam sana da birisi tanımadan etmeden biraz zor ortam kurarsın bu kafadayken. Bunu yazsa sinirlenmez misin?

Ama adam senin mesajını görmemiş olabilir sen sitemli bir şekilde bir mesaj atmışsın. Yani kimsenin bir art niyeti yok ki herkes yardım etmeye çalışıyor.

Dostum inan isterse Ronaldo yazsın ilgilendirmiyor beni.

İyi öyle kal bari.
 
Hocam sana da birisi tanımadan etmeden Biraz zor ortam kurarsın bu kafadayken. Bunu yazsa sinirlenmez misin?
Başta tepki gösterdiğin ilk mesaj sadece iyi niyet ve biraz merak içeren bir mesajdı hocam, safi temiz niyetine tepki gören insan da bunun genel davranışa yansıyacağını düşünüp zor ortam kuracağını varsaymış olabilir haliyle. Çabuk parlamamak lazım bu kadar saman alevi gibi. Hem öyle olmak yorucu oluyor, hem de o tarz insanların çevrende olması yorucu oluyor. Kendim zamanında öyle olduğumdan ve çevremde de fazlasıyla uzaklaştığım bu tarz insan olduğundan biliyorum. İnan ki çevrendekilerin çevrende bulunma isteğini 180 derece değiştiren bir huy. İlk iletişim insanı ortamda vezir de edebilir, rezil de.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı