Çok yavaş açılma sorunu

Berkay Aydın

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptopumun arkasında bi açılma oldu ve ekranı oynattıkça usb takıp çıkardığımızda çıkan sesler çıkıyor bilgisayardan. Yani bir şeyde temassızlık oluyor ya da temas ediyor. Onunla alakalı mı bilmiyorum ama bilgisayarım uzun zamandır aşırı derecede yavaş açılmaya başladı. Az önce W8.1 kurdum fakat takılmalar oluyor yavaş açılıyor. Sebebi ne olabilir. Harddiskte bir problem olmuş olabilir mi? Nasıl test edebilirim? Olası sebepler nelerdir? 2 tane 1 Tb lik hdd var bilgisayarıın içinde. Birini çıkartıp yerine ssd takıp bunu çıkardığımı harici olarak kullanabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar eklemeyi unuttum yavaş açılsa da açıkken bir sorun yaşamıyorum. Oyunları oynayabiliyorum fakat oyunlar diğer harddiske kurulu.

Eğer başlangıçta açılan programlar etki etmediyse ccleaner gibi yazılımları deneyebilirsin.
Taşınabilir 1TB HDD konusunda Usb bağlantılı olmadığı için epey kullanışsız olur.

2 hdd içinde Calibration retry count warning diyor. 1'i için ise airflow temperature failed diyor. Sağlık kısmında ise birine warning birine failed diyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı