Çok yorgun hissediyorum

Dragonsaw

Picopat
Katılım
3 Ağustos 2023
Mesajlar
614
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Çok yorgun hissediyorum. Dinlediğim şarkıdan. Yediğim yemekten. Yürüdüğüm yoldan. Oynadığım oyundan aklınıza ne gelecekse hiç birinden zevk alamıyorum. Hepsi sadece anlık. Ailemin yanında yaşıyorum . Belki daha enerjik hissederim diye omega-3 ve multi vitamin shotu aldım ama işe yaramadı sanırım psikolojik bir şeyim var. Tek mutlu olduğum şey motor 25cc bile yeter ve silahlar. Ama bisiklet alacak kadar param bile yok. Önceden stajyerdim çok ağır bir işte çalışıyordum fakat şuan işim uyumak olsa bile onu dahi yapamam. 20 yaşına gireceğim. Şu an beni tek mutlu ede bilecek şey sanırım. 4 Mayısta olan green card'ı kazanmak.

Önceden çok pısırıktım ama şimdi. Akrabalarım dahil herkesin ağzının payını veriyorum. Bir şeyi yaparken sonunu düşünmeyi bıraktım. Neden böyle oldum hiç bir fikrim yok. Önerilerinizi bekliyorum.
 
Hocam motor sevdanız varsa bir işe girip onun için çabalayabilirsiniz
Bir de Green Card başvuruları bitti mi?

Green card başvuru tarihi 4 ekim. Bitiş tarihi 7 Kasım. Açıklanma Mayıs ayında olur. (Her yıl oluyor merak etmeyin.) 6 ay sonra deneye bilirsiniz

İş yeri olarak bir kaç yere başvurdum umarım olumlu sonuçların.
 
Ben 20 yaşındayım, ben de senin gibi yorgun hissediyorum ama hiçbir şey yaptığım da yok. Halbuki bir sürü hedefim, hayalim var.
Bunun sadece ülkenin halinden, aileden vs. olduğunu düşünmüyorum. Bence sosyal medyanın büyük etkisi var, nasıl anlatayım bilemedim ama sosyal medyanın dopaminle ilişkisi var ve seni sömürüyor gibi. Kısa vadede mutluluk getirse de uzun vadede çöküyorsun.
Uzak durmaya çalış. İnstagram, x, yt vs.
Bu arada ben de gc bekliyorum, çıksa iyi olur. Aile evinden uzak, sürekli bir tempo içinde olmak istiyorum.
 
Son düzenleme:
Ben 20 yaşındayım, ben de senin gibi yorgun hissediyorum ama hiçbir şey yaptığım da yok. Halbuki bir sürü hedefim, hayalim var.
Bunun sadece ülkenin halinden olduğunu düşünmüyorum. Bence sosyal medyanın büyük etkisi var, nasıl anlatayım bilemedim ama sosyal medyanın dopaminle ilişkisi var ve seni sömürüyor gibi. Kısa vadede mutluluk getirse de uzun vadede çöküyorsun.
Kullanıyorsan bi uzak durmaya çalış.
Sosyal medya pek kullanmıyorum sadece gözüme güzel gelen yerleri fotoğrafını çekerek. Fotoğrafla hiç oynamadan direkt koyuyorum.

Ben sizin aksinize tam tersi düşünüyorum çünkü ülkeden kaynaklı bir durum. Çünkü kendimi her yurt dışında hissettiğimde daha huzurlu oluyorum. Green card başvurusu yaptım o zaman çok umutlu ve sevinçliydim. Ekonomi bence çok etkiliyor. Ama buradan Türkiye'ye bir şey olacak diye ödüm kopuyor ve bir şey olursa kendimi ezik gibi hissediyorum politik-mülteci-ambargolar vs. Ve nedense buradan gitmekte istiyorum.

Ben daha çok agresifleştim ve acımasız olmaya başlıyorum. 1 Hafta önce sinirlendim amcamı dövesim geldi normalde aşırı sabırlı biriyim. Sevdiğim şeyler 1 elin parmaklarını geçmez o derece az.

hoşlandım bir kız var normalde çok utangacım ama şimdi ilk gördüğüm zaman. Tanışmak istediğimi söyliyeceğim. Ama kızı gözüm tutmadı ama olsun yinede yapacağım.

Olgunlaşıyor muyum. Sorumsuz mu oluyorum çözemedim.
 
Ülkenin durumu da etkiliyor. "sadece o değil" dedim.
Ben "bu hayattan zevk almıyorum, yorgunum" tartışmasını uzatırım da uzatırım ama yine sıkıldım yine kaçıyorum.
Green cardı ben de bekliyorum. 4 Mayıs kazandın mı, demeye geleceğim.
 
Ülkenin durumu da etkiliyor. "sadece o değil" dedim.
Ben "bu hayattan zevk almıyorum, yorgunum" tartışmasını uzatırım da uzatırım ama yine sıkıldım yine kaçıyorum.
Green cardı ben de bekliyorum. 4 Mayıs kazandın mı, demeye geleceğim.
Hocam bende size kazandım diyeceğim :) inşaAllah kazanırım.

Başvuru yaparken videoyu çektim öyle bir mutluyumki görmeniz lazım arada sırada izliyorum çok iyi oluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı