Çok yormayan video çekme programı önerisi

dwarekithx

Hectopat
Daha fazla  
OBS denedim videoları izlediğimde videolar kasıyordu Action denedim onda da kayıt başladığı zaman oyun çok donuyor. Oynanmıyor. Siz ne önerirsiniz? D3dgear diye bir program buldum güzel mi? Önerilerinizi de bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geforce experince kullanabilirsin hocam gayet kaliteli kaydediyor ayrıca sisteme de yüklenmiyor

Intel(R) Core(tm) i5-2410M GeForce GT 525m 4 GB RAM hocam bir de Camtasia 9 programı işimi görür mü bir arkadaş önermiş de başka bir konuda gördüm.

Hocam size Ghost Spectre işletim sistemi öneririm Windows için o bilgisayara arka plandaki gereksiz uygulamalar kapanır sistem rahatlar ama forumdaki arkadaşlar karşı çıkacaktır bana Ghost Spectre önerdiğimden dolayı şahsen ben 2 yıla yakın süredir kullanıyorum bir problemde yaşamadım güvenlik adınada problem yaşamadım Avast BIOS taraması ve Kaspersky ile tarattığımda bir virüs yoktu önerim o bilgisayara Ghost Spectre Windows'u kurmanızdır.

Hocam size Ghost Spectre işletim sistemi öneririm Windows için o bilgisayara arka plandaki gereksiz uygulamalar kapanır sistem rahatlar ama forumdaki arkadaşlar karşı çıkacaktır bana Ghost Spectre önerdiğimden dolayı şahsen ben 2 yıla yakın süredir kullanıyorum bir problemde yaşamadım güvenlik adınada problem yaşamadım Avast BIOS taraması ve Kaspersky ile tarattığımda bir virüs yoktu önerim o bilgisayara Ghost Spectre Windows'u kurmanızdır.

Hocam çok önerilmemiş o sistem riske atmaya değmez bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı