Merhabalar, uzun zamandır cidden artık özgüven kaybı yaşatan bir problemim var. Aşırı zayıfım.
Boyum 182, 58 kiloyum neredeyse kemiklerim sayılıyor. Bacaklarım kürdan gibi kollarımda aynı şekilde, cidden çok kötü gözüküyor belki klasiktir ama cidden çok fazla yemek yiyorum ama ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum. Bir tavsiyesi olan var mıdır?
Merhabalar, uzun zamandır cidden artık özgüven kaybı yaşatan bir problemim var. Aşırı zayıfım.
Boyum 182, 58 kiloyum neredeyse kemiklerim sayılıyor. Bacaklarım kürdan gibi kollarımda aynı şekilde, cidden çok kötü gözüküyor belki klasiktir ama cidden çok fazla yemek yiyorum ama ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum. Bir tavsiyesi olan var mıdır?
Yemek yemekle alakası yok. Eğer yaşın 17-20 arasıysa yavaştan dambıl vs. çalış bence. Kilo alma konusu çok yemekle olmuyor. Hatta almana gerek bile yok Ama bırakayım buraya;
Kilo almak istiyorsanız, doğru bir şekilde yapmak çok önemlidir. Kaliteli kalori kaynaklarını, kilo almak için beslenmeye dair her şeyi yazımızda bulabilirsiniz.
www.supplementler.com
@egeyardimli
Önemli olan bol su içip, sağlıklı beslenmek. Az yiyip akşam hamburger gömersen kilo veremezsin