Çok zayıfım

muhammetsc

Decapat
Küçükken hem birkaç ağır hastalık geçirdim hem de belli bir yaşa kadar hatta neredeyse tüm hayatım ağır dopingle geçti. Sürekli bunalıma girip çıkıyorum çok sık yemekten kesiliyorum bu sebepten zayıf biriyim.

Hani eskiden zayıflık çok sorun değildi en azından ben kafama takmıyordum ama daha sonra yaş ilerleyip boy attıkça zayıflığım daha belirgin olmaya başladı özellikle pantolon ya da dar kıyafet giyince dışarıdan hiç iyi durmuyorum.

Neyse fazla uzatmayacağım kilom 50'nin altında yukarıda sebebini anlattım şu an bir tane diyetisyenle görüşüyorum. Eskiden insan içine rahatlıkla çıkıyordum, ediyordum ama şu an sanki bilmiyorum... Hani benden daha zayıf insanlar varken kendim toplum içerisine karıştım mı iyi hissetmiyorum.

Kafasını çevirip başka tarafa bakanlar, belli bir yaş kitlesindeki kişilerin acıyarak bakması, sırıtanlar olması... Başlarda pek takmıyordum ama içten içe piskolojimi epey bozdu.

Artık dışarı çıkmak istemiyorum çıksamda hemen eve dönmek istiyorum hani önceden ailemde pek takmıyordu ama gelip gidenimiz çok. Bu sebepten gören, ben o an o ortamda varken bir şey demesede daha sonra anneme ya da diğerlerine bir şey söylüyor. Artık ailemin de bana olan bakışları değişti sanki dışardaki herhangi biriymişim gibi hissediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Psikiyatriste git, alinganim kilo almak istiyorum bir yandan insanlarin bakislarindan rahatsiz oluyorum de. O bir caresine bakar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…