Çok zengin olup rahat olunabilecek meslekler nelerdir?

Plastik cerrahlara talep çok yurt dışının ekmeğini çok yersin. Diş doktorlarına da çok talep var mesela adam amerikada yaptırmıyor geliyor bizim ülkede yaptırıyor parası değerli olduğu için şu bir gerçek Eski Türkiye yok artıi.

Önemli olan her hangi bir meslekle çok fazla para kazanmak değil önemli olan sevdiğin işi yapmak. Sevmediğin bir işi yaparak zengin olsan ne yarayacak.
Öyle değil işte hocam kimse kendini kandırmasın. Sen çok az kazandığın ama sevdiğin bir işi mi yaparsın yoksa deliler gibi kazanıp sevmediğin bir işi mi? Ben dediğine katılmıyorum.

Uluslar arası ticaret gemilerinin kaptanları, pasaportun deli gibi doluyor, dolar üzerinden çok yüklü miktarda maaş alıyorsun, belirli bir yaşına kadar çalışıp yüksek birikim yapıp primlerini de öder emekli olursun.

Düşünebildiğim en rahat iş bu, pilot da olabilirsin, benzer getirileri mevcut.

@reginaphalange81
O halde soru sorma biçimi yanlış "para kazanmak istiyorum ne kadar zor olursa önemli değil" gibi bir ifadeden dediğiniz anlaşılmıyor onun yerine "benim yetenekli olduğum alanlar bu hangi alanı tercih etmeliyim" şeklinde sorsaydiniz büyük ihtimalle beklediğiniz cevaplari alırdınız.

Alakası yok aylık 5 bin dolardan 6 ayda 30 bin dolar o da 600 bin TL yapar aylık 50 bin TL para yapar.

Ama dolar üzerinden yurt dışında çalışırsan öyle Türkiye de de dolar üzerinden mi alıyorlar tam bilmiyorum.

Uluslar arası ticaret gemilerinin kaptanları, pasaportun deli gibi doluyor, dolar üzerinden çok yüklü miktarda maaş alıyorsun, belirli bir yaşına kadar çalışıp yüksek birikim yapıp primlerini de öder emekli olursun.

Düşünebildiğim en rahat iş bu, pilot da olabilirsin, benzer getirileri mevcut.

Pilotluk lisansını almak 80000 eurodan başlıyor ailesi ya da kendisi o parayı karşılayabilecek mi?

Yazılımcı da olsan Doktor da olsan kendini iyi satmazsan ve yetenekli değilsen sıradan birisi olursun.
Önemli olan yaptığın işte en iyisi olmak ne iş yaparsan yap.
150 bin dolar aylık geliri olan fotoğrafçı da biliyorum, dünya starlarının albüm kapak fotoğraflarını çeken bir koreli kadın.
Asgari kazanan yazılımcı da :)
Burada kazanç sana bağlı yani ne kadar iyiysen o kadar kazanırsın.

Ama dolar üzerinden yurt dışında çalışırsan öyle Türkiye de de dolar üzerinden mi alıyorlar tam bilmiyorum.

Pilotluk lisansını almak 80000 eurodan başlıyor ailesi ya da kendisi o parayı karşılayabilecek mi?
Saçmalık olmuş yazdığın, bana niye soruyorsun bunu ona sor? Ben ona meslekleri söyledim. Üstelik bir sürü Burs imkanı mevcut, sözleşmeli işe girdikleri bile oluyor pilotların bu lisansı alması için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı