Çoklu adaptör önerisi

EfeOzdd

Centipat
Daha fazla  
Merhaba herkese, Samsung S23 FE telefonum kablosuz kulaklığım Watch 6 saatim ve powerbangi tek kabloyla dönüşümle takmak çok zor olduğu için çoklu girişli bir adaptör almaya karar verdim. Dörtlü ya da üçlü olması gerekiyor ayrıca tüm portlar aktifken verimin düşmemesi şart. Bu koşulları sağlayan önerileriniz varsa çok sevinirim bütçe maksimum 2K (kaliteye göre 200 lira civarı sarkıtabilirim)

Birkaç önerimi atıyorum fakat juo hakkında bir tecrübem yok değerlendirmeleri iyi diye onlarıda ekledim. Spigen bu listede senin 3-4 port ihtiyacını karşılamıyor fakat uygun fiyatından ve kalitesinden dolayı listeye eklemesem olmaz ki bence 2 portta işini görecektir çünkü kablosuz kulaklık olsun powerbank olsun bunlar sürekli şarj olan cihazlar değil. Yoğun kullanımda bile haftada bir şarj edilebilen ürünler olduğundan dolayı 2 portta yeterli olabilir.
Spigen
anker
juo - ekranlı
juo

Birkaç önerimi atıyorum fakat juo hakkında bir tecrübem yok değerlendirmeleri iyi diye onlarıda ekledim. Spigen bu listede senin 3-4 port ihtiyacını karşılamıyor fakat uygun fiyatından ve kalitesinden dolayı listeye eklemesem olmaz ki bence 2 portta işini görecektir çünkü kablosuz kulaklık olsun powerbank olsun bunlar sürekli şarj olan cihazlar değil. Yoğun kullanımda bile haftada bir şarj edilebilen ürünler olduğundan dolayı 2 portta yeterli olabilir.
Spigen
anker
juo - ekranlı
juo
Teşekkürler pedere kitleyebilirsem juo ekranlıyı alcam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı