EP-T2510n vs EP-TA800n

nVerr

Hectopat
Daha fazla  
Orijinal adaptör almak istiyorum ve Samsung'un iki modeli var. Aralarındaki fark nedir, hangisini almam lazım?
1-
EP-T2510n
2-
EP-TA800n

EP-T2510N modeli, GaN teknolojisi sayesinde daha küçük bir tasarıma sahip. Bu model, bekleme modunda güç tüketimini azaltarak enerji tasarrufu sağlıyor ve çevre dostu malzemelerden üretilmiş. Ayrıca, aşırı akım, kısa devre ve yüksek sıcaklık gibi durumlara karşı güvenlik önlemleri sunuyor. EP-TA800N modeli ise daha yaygın ve genellikle daha uygun fiyatlı bulunabiliyor. Bu model de 25W hızlı şarj imkanı sunuyor ve USB-C uyumlu cihazlarla kullanılabiliyor. Ancak, GaN teknolojisi gibi ekstra özelliklere sahip değil.

Bana soracak olursan, GaN teknolojili yeni nesil bir adaptör tercih ederdim, ancak nihai karar sizindir.

Hangisi daha ucuzsa o. Çok fazla fark eden bir şey yok neredeyse birebir aynı cihazlar. Ancak TA800N modelinin muhtemelen üretimi durduruldu, o yüzden piyasadaki ürünlerin çoğu replikadır. Güvenilir satıcı olduğuna emin olun.
Alternatif olarak Spigen'in Samsung PPS destekli şarj aletleri son zamanlarda sıkça indirime giriyor. Göz önünde bulundurabilirsiniz.

EP-T2510n modeli, GaN teknolojisi sayesinde daha küçük bir tasarıma sahip. Bu model, bekleme modunda güç tüketimini azaltarak enerji tasarrufu sağlıyor ve çevre dostu malzemelerden üretilmiş. Ayrıca, aşırı akım, kısa devre ve yüksek sıcaklık gibi durumlara karşı güvenlik önlemleri sunuyor. EP-TA800n modeli ise daha yaygın ve genellikle daha uygun fiyatlı bulunabiliyor. Bu model de 25W hızlı şarj imkanı sunuyor ve USB-C uyumlu cihazlarla kullanılabiliyor. Ancak, GaN teknolojisi gibi ekstra özelliklere sahip değil.

Bana soracak olursan, GaN teknolojili yeni nesil bir adaptör tercih ederdim, ancak nihai karar sizindir.

Hangisi daha ucuzsa o. Çok fazla fark eden bir şey yok neredeyse birebir aynı cihazlar. Ancak TA800n modelinin muhtemelen üretimi durduruldu, o yüzden piyasadaki ürünlerin çoğu replikadır. Güvenilir satıcı olduğuna emin olun.
Alternatif olarak Spigen'in Samsung PPS destekli şarj aletleri son zamanlarda sıkça indirime giriyor. Göz önünde bulundurabilirsiniz.

Teşekkür ederim cevaplarınız için :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı