Çoklu donanım değişikliklerinde format gerekir mi?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Proje Yöneticisi
Selamlar herkese. Pc mde anakart ekran kartı işlemci ve psu değişimi yaptım sadece ram kaldı kısacası :) Windows u yeniden kurmam performans artışı sağlar mı? Şu an bazı sorunlar yaşıyorum açıkcası donmalar var. Ayrıca yeni sistemim hakkında yorumlarınızı alırsam sevinirim.

Anakart : msi 970a-g46
Ekran Kartı : gtx 550 ti SLI
İşlemci : AMD FX 6100 3.5 ghz 6 çekirdek
Ram : 8 GB Kingston
PSU : Cooler Master m620 real +80

Teşekkür

- - - Güncellendi - - -

:confused:

Sıfırdan kurulan bir işletim sistemi her zaman iyidir, hem donma sorunları da çözülmüş olur. Fakat yeni sayılabilecek mimarideki parçalarla performans artışı sağlamak istiyorsan Windows 8 veya 8.1 kurup; Windows'a ve parçalarına en güncel sürücülerini yükleyip sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin. Yeni parçaların hayırlı olsun.

Cevaplarınız için çok teşekkürler... Windows 7 Ultimate kullanıyordum.. sanırım 8 e geçmenin vakit geldi gibi gözüküyor, ortalama fiyatlar hakkında bilginiz var mı ? Nerden almalıyım? Bir çok farklı fiyat gördüm çünkü 90 liradan 200 liraya kadar satan var.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı