Çoklu monitör düzenlemesi

dBerkeTurkmen

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Serbest Meslek
Selam arkadaşlar; toplamda 3 adet monitörüm var. Bu monitörlerin ikisi yan yana dururken bir tanesi üstte duruyor. Üstte duran monitörüme sadece 1. monitörden geçiş yapabiliyorum. 2 monitörden de üstte duran monitörüme geçiş yapmak istiyorum, yardımcı olabilir misiniz?

Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl aynı anda ikisinin de üstünde durmasını bekliyorsun? Bir şey aynı anda iki yerde olabilir mi?
3 numarayı 1 ve 2'nin ortasının üstüne gelecek şekilde koyarsan ilgili kısımlardan geçiş yapabilirsin. Onun dışında 3. parti programlar ile falan belki olur ama atraksiyon aramanın anlamı yok. Gerçekte nasıl konumladıysan orada da onu yap.

Orada bulunan resim monitörlerin dizilişini temsil ediyor, yani sen 3. monitörü 2 ve 1'in ortasına koyarsan temas eden kısımlardan 3'e geçiş yapabilirsin.
1619964507657.png

Yani sadece sarı kısımları kullanarak diğer monitörlere geçiş yaparsın en sağ veya en sol üstten geçiş olmaz.

Nasıl aynı anda ikisinin de üstünde durmasını bekliyorsun? Bir şey aynı anda iki yerde olabilir mi?
3 numarayı 1 ve 2'nin ortasının üstüne gelecek şekilde koyarsan ilgili kısımlardan geçiş yapabilirsin. Onun dışında 3. parti programlar ile falan belki olur ama atraksiyon aramanın anlamı yok. Gerçekte nasıl konumladıysan orada da onu yap.
Dostum bu kadar agrasif olmana gerek yok :). Kodlama yaparken sol monitörden direkt üst monitöre geçmem gerekiyor. Mouse'u düşük DPI'da kullandığım için ilk sağa sonra yukarı geçiş yapmak zor oluyor.
Orada bulunan resim monitörlerin dizilişini temsil ediyor, yani sen 3. monitörü 2 ve 1'in ortasına koyarsan temas eden kısımlardan 3'e geçiş yapabilirsin.
Ortaya koyduğum zaman 1. monitörün ortasından geçiş yaptığımda 3. monitörün sağ tarafına denk geliyor.

Ortaya koyduğum zaman 1. monitörün ortasından geçiş yaptığımda 3. monitörün sağ tarafına denk geliyor.

Öyle olması gerekiyor zaten. Çünkü attığım resimde görüleceği üzere 1.nin ortası üsttekinin kenarına denk geliyor. 3. parti yazılımlar ile halledilir belki ama daha önce hiç kullanmadığımdan bilmiyorum.

Alakasız fakat masanınız fotoğrafını atar mısınız? Merak ettim 3 monitörü. Sol monitörden üst monitöre geçmeniz gerekiyorsa attığınız fotoğrafta 3'ü 2'nin üstüne koyun. Ya da arkadaşların dediği gibi üst ortasına alın ikisininde.

Öyle olması gerekiyor zaten. Çünkü attığım resimde görüleceği üzere 1.nin ortası üsttekinin kenarına denk geliyor. 3. parti yazılımlar ile halledilir belki ama daha önce hiç kullanmadığımdan bilmiyorum.
Evet, 3 party bir yazılım ile yapmayı deneyeceğim fakat bunu internette nasıl aratabileceğimi bilmiyorum =).
Alakasız fakat masanınız fotoğrafını atar mısınız? Merak ettim 3 monitörü. Sol monitörden üst monitöre geçmeniz gerekiyorsa attığınız fotoğrafta 3'ü 2'nin üstüne koyun. Ya da arkadaşların dediği gibi üst ortasına alın ikisininde.
IMG_3662.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı