Çoklu priz önerisi

ilker bilgin

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, hayatımda hiç çoklu priz önerisi isteyeceğimi düşünmezdim. Bilgisayar + monitör + ses kartımı bağlayacağım için kaliteli bir şey almak istiyorum. Bütçe önemli değil, benim için önemli olan ne kadar güvenilir olduğu.

brennenstuhl comfort-line Plus prizini alabilirsin 6 girişli enerji sınıfı a ve ekstra geniş priz mesafesi var. Fakat eğer bilgisayar, monitör ve ses kartını bağlayacaksan brennenstuhl premium line prizini alabilirsin akım korumalı bu priz biraz tuzlu olsa da elektrik kesintileri vb. durumlarda teknolojik aletlerini koruyarak seni masraflardan kurtarır ayrıca kablo uzunluğuda 3 metre ve alman malı olduğu için bu önerdiğim prizler iyi kalitede olacaktır.​

Akım korumalı olmasına özen gösterin aksi taktirde elektrik kesiklerinde cihazalar zarar görür. Viko marka öneririm kullanıyorum memnunum.

Önerileriniz için teşekkürler.

brennenstuhl comfort-line Plus prizini alabilirsin 6 girişli enerji sınıfı a ve ekstra geniş priz mesafesi var. Fakat eğer bilgisayar, monitör ve ses kartını bağlayacaksan brennenstuhl premium line prizini alabilirsin akım korumalı bu priz biraz tuzlu olsa da elektrik kesintileri vb. durumlarda teknolojik aletlerini koruyarak seni masraflardan kurtarır ayrıca kablo uzunluğuda 3 metre ve alman malı olduğu için bu önerdiğim prizler iyi kalitede olacaktır.​

https://www.hepsiburada.com/brennen...tre-akim-korumali-uzatma-priz-pm-HB00000CYKAN bu mu hocam

Evet eğer bu pahalı dersen biraz daha ucuzundan alabilirsin sadece akım korumalı olmasına özen göstermeni öneririm.

Soru cevapta satıcı akım korumalı olmadığını söylemiş yine de bir araştırın.

Evet bende gördüm fakat ben Amazon'dan almanızı öneririm.

Soru cevapta satıcı akım korumalı olmadığını söylemiş yine de bir araştırın.
Hocam satıcı kendisi bilgisiz sanırım, model ismini markanın kendi sitesinden aratıp baktım, akım korumalı gözüküyor. Ben yine de diğer arkadaş gibi amazondan alayım, daha önce hepsiburada'da dolandırılmıştım hdd alırken bulaşmaya değmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı