Çoklu priz önerisi

KeremK13

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, evde fazladan buzdolabı var ve o da benim odam da. Hem onu hem de laptopu prize takıyorum onun dışında bir şey yok bazen vantilatör oluyor o kadar. Priz uzak olduğu için uzun bir priz almam lazım 5 metre gibi. Dolap ana prizin hemen önünde olduğu içinde ana prize bir tane bu kablosuz prizlerden takıp dolapla laptop için kullanacağım 5 metrelik prizide ona takacağım. Biraz baktım ve şunları buldum:

Kablosuz olan: https://www.amazon.com.tr/Tunçmatik-TSK5081-Koruyucu-Prizler-Siyah/dp/B07CSPZJCZ/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=1P4RDFV1NZSYP&dib=eyJ2IjoiMSJ9.4dtYyhCWVGcRejkgmKCZoMpeTvzrE1tJDW8tXthcRELylsbcDk_ipUuJkgkF0__KBGIDVkmIn1BYkU7YaWxzX71W_zyaf87yuVYSDgBjODcezRJsoJVo5Jvogl_UXCbJ9R7Kh80s5Bx4FxTsbRvr8sRV7RU0cayQqkk1beeGHRkt78KhFEWZGZt5PVGTwqBpmKQWDqiSAmikOQxci-Ah6_v4qpMMUk0ygJOj7e7wdRQ.tHypQS0LCeP9Gl-Myawq3qG7PFejxgdd7JhfcXUQ7P4&dib_tag=se&keywords=tunçmatik+akım+korumalı+priz+2li&qid=1749580111&s=home-improvement&sprefix=tunçmatik+akım+korumalı+priz+2li,diy,102&sr=1-2&th=1

5metrelik olan: Amazon.com.tr

Şimdi akım korumalı alıp hepsini ondan geçireyim dedim ve o yüzden Tunçmatik seçtim ama onda da 500 joule diyor. Bu yeterli olur mu bilmiyorum anlayamadım. Sizce bu şekilde mantıklı mı yoksa farklı bir öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama para olarak da 2 katı, Viko o kadar kötü mü ki?
Viko kötü değil de pek bir koruma sağlayacağını sanmıyorum. Brennenstuhl dünya genelinde satılan, başarılı bir marka.

Eğer kısaltırsam kabloyu bir uzatma kablosu daha almam gerekir.
O zaman 5m olan işinizi görür. Pahalı geliyorsa Viko da Tunçmatik de temel olarak sıkıntı çıkarmayacaktır.

Viko kötü değil de pek bir koruma sağlayacağını sanmıyorum. Brennenstuhl dünya genelinde satılan, başarılı bir marka.

O zaman 5M olan işinizi görür. Pahalı geliyorsa viko da Tunçmatik de temel olarak sıkıntı çıkarmayacaktır.

Koruma sağlaması için zaten Tunçmatik aldım akım korumalı diye. Bildiğim kadarıyla bir tanesi akım korumalı olsa yetiyormuş zaten. Sadece tek kafama şey takıldı 500 joule diyor o yetecek mi hem buzdolabına hem PC bazen de yanına işte telefon vantilatör gibi şeyler bağlıyorum bir de monitör var işte.

Sadece tek kafama şey takıldı 500 joule diyor o yetecek mi hem buzdolabına hem PC bazen de yanına işte telefon vantilatör gibi şeyler bağlıyorum bir de monitör var işte.
Yaani yeterli olur ama şunu alabilirsiniz, 918 joule ve daha kaliteli.

Yaani yeterli olur ama şunu alabilirsiniz, 918 joule ve daha kaliteli.

Tekli yetmiyor hem priz takacağım hem de buzdolabı en az 2'li olması lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı