Çoklu prizin açma kapama tuşu olmadan açılır mı?

Caddy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bunun acma kapama tusu kendi kendine yukari cikti ve kirildi parcalari cikardim geriye bunlar kaldi. Bunu calistirmanin bir yolu var mi? Bronz ufak parcalar yerinden cikabiliyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20240808_142520.jpg
    IMG_20240808_142520.jpg
    105,5 KB · Görüntüleme: 57
Hiç 3'lü prizde böyle bir olay yaşamadım ama biraz mantık yürütürsek o butonla değil bu bronz parçalarla çalışıyor priz bronz parçaları düğmede yaptığın gibi sağa sola yatırmayı dener misin?

Merhaba. Devamlı bu şekilde kullanacaksanız eğer anahtar kontaklarının üstünü elektrik bandıyla çok düzgünce yapıştırıp mutlaka o şekliyle kullanın. Çünkü kontaklar sürekli el temasına açık kalarak çalışılırsa elektrik çarpılması riskini taşıyacaktır.

Orijinalindeki gibi anahtarlı olarak kullanacaksanız eğer linkteki anahtarı satın alıp kendiniz veya bir elektrikçiyle priz mika kutusunun (gövdesinin) içinden bunun değiştirilmesini sağlamanız gerekiyor. Kolay gelsin.

Merhaba. Devamlı bu şekilde kullanacaksanız eğer anahtar kontaklarının üstünü elektrik bandıyla çok düzgünce yapıştırıp mutlaka o şekliyle kullanın. Çünkü kontaklar sürekli el temasına açık kalarak çalışılırsa elektrik çarpılması riskini taşıyacaktır.

Orijinalindeki gibi anahtarlı olarak kullanacaksanız eğer linkteki anahtarı satın alıp kendiniz veya bir elektrikçiyle priz mika kutusunun (gövdesinin) içinden bunun değiştirilmesini sağlamanız gerekiyor. Kolay gelsin.

Teşekkürler kırılmış olan kırmızı parcayi ustune koydum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı