Çoklu üyelik cezası alacak mıyım?

Chefchaouen

Centipat
Makaleler
1
Yer
İstanbul/Ümraniye
Daha fazla  
Meslek
Okuyor
Sayın yetkililer az önce VPN kullanarak açmış olduğum hesaptan oluşan hatayı dile getirdim. Kalan 1 şart sağlanınca moderetörlük için başvuru düşünüyorum, bu açtığım hesap başvuru şansımı etkiler mi? Şansımı azaltır mı?
Açamamın sebebi ise size ulaşamamam gerek YouTube gerek bize ulaşın bölümünden. Kolay gelsin.

Çoklu üyelik açmanız elbette etki edecektir fakat moderatör belirtmiş, ceza almazsınız.

Ayrıca nedir bu moderasyon sevdası, moderatör olma isteği anlamadım.

dsdsdddddd.PNG

Son günlerde moderasyonda hareketlilikler olduğu için, moderatör nasıl olunur konusu çok gündeme geliyor. Fakat bunun bir yolu yok, kısayolu ya da ipucusu yok. Sadece yöntemi var. Gerekli e posta adresine başvuru yapıyorsunuz ve bekliyorsunuz. Yönetim uygun görürse sizinle iletişime geçiliyor.

Ayrıca mesaj sayısı, ya da beğeni sayısı, puan, rütbe gibi faktörler aldatmasın.

Çoklu üyelik açmanız elbette etki edecektir fakat moderatör belirtmiş, ceza almazsınız.

Ayrıca nedir bu moderasyon sevdası, moderatör olma isteği anlamadım.

Eki Görüntüle 578530

Son günlerde moderasyonda hareketlilikler olduğu için, moderatör nasıl olunur konusu çok gündeme geliyor. Fakat bunun bir yolu yok, kısayolu ya da ipucusu yok. Sadece yöntemi var. Gerekli e posta adresine başvuru yapıyorsunuz ve bekliyorsunuz. Yönetim uygun görürse sizinle iletişime geçiliyor.

Ben zaten gerekli e-posta adresine başvurucağım?
Bu moderasyon sevdası benim için sorumluluk alma sevgisi gibi bir istek yaklaşık 7 yıldan beri bende bu var herhangi bir işi halledince ona odaklanıyorum ve vakit ayırıyorum. Birazda yardım etme isteğim olduğundan dolayı.

@Chefchaouen

Merhaba,

Technopat Sosyal sizlerin de desteği ile büyümeye devam ediyor. Tabii bu büyüyen yapıda düzeni sağlamak, mümkün olduğunca daha çok kişinin sorusunu cevaplamak ve problemlerini çözmek istiyoruz. Bu bağlamda yeni görevli arkadaşlar arıyoruz.

Eğer Sosyal'e vakit ayırabileceğinizi düşünüyorsanız ve aşağıdaki gereksinimleri karşılıyorsanız başvuru yapabilirsiniz:
  • Sosyal'deki herhangi bir başlığa hakim
  • Türkçe yazım kuralları ve Sosyal kurallarına hakim
  • En az 18 yaşında
  • Sosyal'e her gün, düzenli vakit ayırabilme
  • En az 3 ay önce üye olmuş
  • En az 1000 gönderi ile Sosyal'e katkıda bulunmuş
  • Aynı sebepten alınmış ondan fazla cezası yok
  • Çoklu Üyelik nedeniyle alınmış cezası yok
Başvurularınızı "Moderatör Başvurusu" başlığı ile [email protected] adresine yapabilirsiniz.

Başvuruda kullanıcı adınızı veya hesabınıza kayıtlı mail adresini mutlaka belirtiniz.

Sevgiler

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı