Cold War grafikleri normal mi?

aliyasir

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. Cold War oyununu yeni aldım ve grafikler Ultra sayılabilecek düzeyde böyle gösteriyor. Normal mi bu? Warzone'a kıyasla oldukça kötü geldi bana. Değişirmem gereken ayar falan var mı? High resolution assets ayarını yüklemeli miyim? Bununla ilgili birkaç video izledim ve 2K da oynuyorsanız yararını görürsünüz tarzı şeyler okuduğum için indirmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet grafikleri çok kötü. Warzone, MW'nin üzerine kurulu olduğu için Cold War'dan çok daha iyi grafiklere sahip. Cold War şuana kadar çıkmış en kötü COD oyunu olarak geçiyor.

Kusura bakma konu dışı olacak. Yeni CoD geliyorken, bu oyunu almamı önerir misin? Yoksa CoD Mw'den devam mı etmeliyim?

Kusura bakma konu dışı olacak. Yeni CoD geliyorken, bu oyunu almamı önerir misin? Yoksa CoD Mw'den devam mı etmeliyim?
İçimdeki fps aşkı yüzünden aldım fakat grafikler dışında beni doyuruyor. Bide ayın 9'una kadar indirime girmiş. Senin tercihin dostum

İçimdeki FPS aşkı yüzünden aldım fakat grafikler dışında beni doyuruyor. Bir de ayın 9'una kadar indirime girmiş. Senin tercihin dostum.

Ya fiyatı iyi fakat yenisi geleceğinden dolayı bir geri adım attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…