Arkadaşlar merhaba, Colin McRae Dirt 2 2009 yılında çıkmış oyun şu an internet üzerinden satışı yok. Maalesef bu oyunu oynamak istiyorum fakat güvenilir şekilde nasıl indireceğimi bilmiyorum.
Abadona düşmüş bir oyun ücretsiz güvenilir buradan indirebilirsiniz.
![]()
DiRT 2
Remember DiRT 2, an old video game from 2009? Download it and play again on MyAbandonware.www.myabandonware.com
Hocam siteye baktığımda VirusTotal linki paylaşmış 10 tane virüs bulmuş sorun olmaz mı?
Hayır bu sitede bir sorun yaşamazsınız. Direkt ISO olarak orijinal CD'yi indiriyorsunuz buradan.
Siteyi daha önce de duydum ama toplam 10 tane virüs göteriyor VirusTotal malwarebeytsde bulmuş.
False-positive.
Hocam öyle diyorsunuzda şimdiki virüsler çok uyanık eskiden olsa bu kadar korkarak yanaşmazdım eskiden en fazla reklam virüsü falan girerdi şimdi komple bilgileri çalıyor hackerlar.
Keyfiniz bilir hocam oyunun artık satışı yok abadona düşmüş durumda.
Keyfiniz bilir hocam oyunun artık satışı yok abadona düşmüş durumda.
Evet hocam her zaman risk var eski oyun indirirken ama burada oyun yapımcıların hatasıda var eski oyunlara değer vermiyorlar halbuki eski oyunlarının çok hastası var Steam'e koysalar çok fazla satar.
Siz daha önce kullandınızmı myabandonware sitesini.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.