Colorful Battle AX B650 m Plus V14 anakart alınır mı?

Dark Guardian Pro ARGB kasanın kullanıyorum.
ARGB takiliı olmasına ragmen çalışmıyor.
Ama normal şekilde çalışıyor.

Hocam selamlar, sahip olduğunuz anakart bende de var. BIOS'u güncellediniz mi? PBO ve CPB ayarlarını bulabildiniz mi? Yapmam gereken önerdiğiniz bir ayar var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim

Hocam selamlar, sahip olduğunuz anakart bende de var. BIOS'u güncellediniz mi? PBO ve CPB ayarlarını bulabildiniz mi? Yapmam gereken önerdiğiniz bir ayar var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

Biraz geç görmüşüm kusura bakma.
PBO filan her şeyi tamam eksik bir seyide yok.
Daha isiteyecek bir şeyim yok gayet guzel.

Biraz geç görmüşüm kusura bakma.
PBO filan her şeyi tamam eksik bir seyide yok.
Daha isiteyecek bir şeyim yok gayet guzel.

Sorun yok hocam cevapladığınız için teşekkür ederim.

Hocam sizce bu anakart mı yoksa ASUS TUF Gaming B650M-E Wi-Fi mi?

Hocam çok bakmadım ama colorfull da VRM saysı daha fazla tam olrak ne ise yaradıgın hatılamıyorum ama islemcinin gücün kontrol ediyor diyebilyorum colorfull daha yuksek segmen bir islemci takarsın ama ASUS da 10 VRM oldgundan dolayı ısınma sorunları olabillir bence ASUS tek artısı güncleme sorunun çekmesiniz ama şu an kadar colorfull da güncelleme sıkınıtıs çekmedim yani ben oyum colorfulldan yana kullanıyorum. Yanlısım varsa lütfen düzeltin.
Şu an kadar bilgisayarda ARGB ile sorun yasadım ama kasadan dolayım yoksa ankartanmı bilmiyorum.

Hocam çok bakmadım ama colorfull da VRM saysı daha fazla tam olrak ne ise yaradıgın hatılamıyorum ama islemcinin gücün kontrol ediyor diyebilyorum colorfull daha yuksek segmen bir islemci takarsın ama ASUS da 10 VRM oldgundan dolayı ısınma sorunları olabillir bence ASUS tek artısı güncleme sorunun çekmesiniz ama şu an kadar colorfull da güncelleme sıkınıtıs çekmedim yani ben oyum colorfulldan yana kullanıyorum. Yanlısım varsa lütfen düzeltin.
Şu an kadar bilgisayarda ARGB ile sorun yasadım ama kasadan dolayım yoksa ankartanmı bilmiyorum.
Aslında soğutma sistemlerine bakılacak olursa Asusun yazdığım anakartı zaten top 10da 4. filan :) soğutmadan yana problem olacağını sanmıyorum teşekkür ederim. VRM ne farke ediyor bende bilmiyorum

Aslında soğutma sistemlerine bakılacak olursa ASUS'un yazdığım anakartı zaten top 10'da 4. filan :) soğutmadan yana problem olacağını sanmıyorum teşekkür ederim. VRM ne farke ediyor bende bilmiyorum.

Gerisi fiyata kalıyor 2 bin lira daha fazla verecek paranız varsa alın fakat sahsen ben o 2 k ile ekipman almayı veya parçalar gelistirmeyi tercih ederdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı