Güncel driver problem veriyorsa bir önceki versiyona geçip rahatça kullanabilirsin.
RX 470, 570 kullandım ve şu anda da 6600 kullanıyorum 1 kere WattMan veya mavi ekran hatası almadım. Yalan atmam için sebep yok burada ömrümde öyle bir hata ile karşılaşmadım. Karşılaşsam bile klasik AMD derim, bir eski driver versiyonuna geçer yoluma devam ederim.
Arada iki katı kas gücü farkı varken hala gidip 4060 Ti tercih edilmez.
İllahi AMD diyorsan yapacak bir şey yok, 4060 Ti yerine 4070 al paran ona yetiyor. Attığım ilanlardaki kartlar az kullanılmış sıfırdan farksız kartlar ömürleri 5-10 yıl oluyor zaten Param Güvende ile alıp testleri yapıp yüke bindirirsin sonrasında sıkıntı yoksa hayırlı olsun.
Üsttek ilan sıfır yurt dışı, alttaki ilan bütçeni biraz aşıyor ama vatan üzerinden alınmış garantili ve kutulu kart. Tavsiyem üsttekini satın alman aldığımız ürünleri kaç defa garantiye gönderiyoruz ki? Sırf garanti adı olsun diye o kadar fark verme bence üstteki ilanı tercih et.