COM surrogate virüs mü ?

DefaultPC

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar windows 8.1 işletim sistemi kullanıyorum. Görev yöneticisine girdiğimde 3 tane com surrogate çıkıyor 10 saniye sonra 1 tanesi kalıyor. Keylogger virüsü müdür ? Malwarebytes ile taratttım. Hala çıkıyor. Keylogger mıdır ? Herhangi bir fazla RAM ya da CPU kullanmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev yöneticisine girdiğiniz zaman bu uygulamalara sağ tıklayın ve dosya konumunu açın. Görevi sonlandırdıktan sonra başka yere taşıyın. Sorun devam etmezse o dosyaları silin.
Size tavsiyem KİS ve Malwarebytes gibi programlar ile sisteminizi devamlı olarak koruyun.

Şimdide Görev Yöneticisini açıyorum.Com surrogate çıkıyor 2 tane 5 saniye sonra 2 side yok oluyor.Sonra yeniden ortaya çıkıyor. Sizin dediklerinizi yaparken dosya konumunda dllhost olarak çıkıyor onu kesiyoruım ve yapıştırırken şöyle bir hata alıyorum ''Bu dosyada değişiklik yapabilmeniz için TrustedInstaller size izin vermelidir''diyor. Arkadaşlar virüs müdür ? Bilgisayarımdan herhangi bir kredi kartı şifresi veya üye olduğum sitenin şifrelerimi çalacak mı ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı