Kredi falan çekebilir Trojanlar format atsan dahi bilgilerin gitmiş olabilir. Fakat pek sanmıyorum.Bu kredi fln çekebilip mu telefona format attım
Banker veya DDoS hangi segmentte bu virüs.
Kredi falan çekebilir Trojanlar format atsan dahi bilgilerin gitmiş olabilir. Fakat pek sanmıyorum.Bu kredi fln çekebilip mu telefona format attım
Banker veya DDoS hangi segmentte bu virüs.
Bu hangi segmentte biliyor musun?Kredi falan çekebilir Trojanlar format atsan dahi bilgilerin gitmiş olabilir. Fakat pek sanmıyorum.
Trojan olarak kategori edilebilir. Android Trojanıdır.Bu hangi segmentte biliyor musun?
Trojan olarak kategori edilebilir. Android Trojanıdır.
Trojan olarak kategori edilebilir. Android Trojanıdır.
Evet kesin virüs ama eski olduğu için bir şey olmaz bence.Hocam bu kesin virüs değil mi? Kafayı yiyorum şu an bir şey olacak diye.
Hocam kaspersky mobil uygulamasından taratın telefonunuzu.Hocam bu kesin virüs değil mi? Kafayı yiyorum şu an bir şey olacak diye.
Hocam Kaspersky mobil uygulamasından taratın telefonunuzu.
Not a virus.
Hocam gene virüs ama kaspersky'de not a virus olarak geçiyor ona güldüm sadece.Nasıl?
Hocam gene virüs ama Kaspersky'de not a virus olarak geçiyor ona güldüm sadece.
Buradan indirebilirsiniz.![]()
VPN & Security by Kaspersky - Google Play'de Uygulamalar
Gizlilik koruması, mobil virüs temizleyici, internet eriÅimli uygulama kilidiplay.google.com
Trojan.Sence ne olabilir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.