Diğer ".com" uzantılı alan adı 0.06€

2 farklı hesap açmayı denedim fakat 2'si de silindi sanırım, giriş yapamıyorum şifreyi sıfırlama yerine Gmail'imi girince de hata veriyor başka yaşayan var mı?

Son düzenleme:
Hesaplari silmisler galiba.

46 euro fatura kesmişler fakat kartta para yok üyelik iptali başvurusu attım destekten ama sadece bir sonraki yenileme şeysini kapatmışlar herhangi bir sıkıntı olur mu?

46 euro fatura kesmişler fakat kartta para yok üyelik iptali başvurusu attım destekten ama sadece bir sonraki yenileme şeysini kapatmışlar herhangi bir sıkıntı olur mu?

Hocam sen ne aldın da 46 euro fatura kesiliyor?

2 farklı hesap açmayı denedim fakat 2'si de silindi sanırım, giriş yapamıyorum şifreyi sıfırlama yerine Gmail'imi girince de hata veriyor başka yaşayan var mı?

Benim hesabım ve alan adlarım sabit duruyor, bilmiyorum.

Hocam sen ne aldın da 46 euro fatura kesiliyor?

Benim hesabım ve alan adlarım sabit duruyor, bilmiyorum.

Hostingden kesmiş çoğunluğunu. İptal için başvuru yaptım kaç defa onaylandı ama 1 yıllık süre dolana kadar kullanabiliyorum karttan para falan kesmemiş.

Hostingden kesmiş çoğunluğunu. İptal için başvuru yaptım kaç defa onaylandı ama 1 yıllık süre dolana kadar kullanabiliyorum karttan para falan kesmemiş.
Hocam Hosting'i niye oradan aldınız ki? Bence yakında iptal ederler aldıklarını, kullanımın kesilir diye düşünüyorum.

Hocam Hosting'i niye oradan aldınız ki? Bence yakında iptal ederler aldıklarını, kullanımın kesilir diye düşünüyorum.

Hocam kayıtlı kartlardan kart bilgilerini değiştirmeye çalışıyorum fakat değişmiyor maalesef. Sistem çok saçma.

Hocam kayıtlı kartlardan kart bilgilerini değiştirmeye çalışıyorum fakat değişmiyor maalesef. Sistem çok saçma.

Bu arada ödenmezse ileride sıkıntı oluşurmu hukuki açıdan vs. ?

Bu arada ödenmezse ileride sıkıntı oluşurmu hukuki açıdan vs. ?

Hukuki bir şey olmaz, sonuç olarak ödemeyi almadan sistemi aktif eden onlar...
Şu an da faturalar kısmında aktif olarak fatura gözüküyor fakat kartında o kadar para olmadığından çekemiyor ödemeyi değil mi? Bir süre sonra ya hesabın kapanır ya da aldıkların iptal olur diye düşünüyorum. Keşke hosting eklemeyip direkt sadece alan adlarını alıp geçseydin, parasını ödeyebilmiş olurdun ve aldıklarında geçerli olurdu.

Evet ya. Boşu boşuna Domain'lerden olacağız şimdi. Adamlara 2-3 tane iptal isteği gönderdim iptal isteğini iptal etmişler adamlar.

Onaylandı demişim fakat iptal değil süre dolduğunda yenilemeyi kapatmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…