Diğer ".com" uzantılı alan adı 0.06€

Mailinize aktivasyon maili gelecekti onu onayladınız mı?
Evet onayladım onu siteye girişte böyle bir hata var.
Verification of Contact Information
The domain is temporarily on hold pending verification of the email address of the Registrant as per the ICANN rules on Verification of Contact Information.

More details of these rules can be found at:

If you are the owner of this domain please contact your provider and request re-verification or follow the instructions emailed to you shortly after your order

Evet onayladım onu siteye girişte böyle bir hata var.
Verification of contact ınformation.
The domain is temporarily on hold pending verification of the email address of the registrant as per the ıcann rules on verification of contact ınformation.

More details of these rules can be found at:

If you are the owner of this domain please contact your provider and request re-verification or follow the instructions emailed to you shortly after your order.

Bende bir süre sonra o şey kalkmıştı. Garip.

Bu arada kart bilgilerini yine değiştirmeyi denedim fakat yine değişmedi yapacak bir şey yok. Umarım sıkıntı olmaz. 6. ayda veya yıl sonu ödeme alıyormuş site (hosting için). Fakat kart bilgisi değişmediği için maalesef ödeyemiyorum. Adamlara iptal için talep gönderdim 1 yıl sonra iptal koymuşlar şaka gibi...

Ya bu ne gereksiz ilgisiz adamlar ya? Aldığım domainin glue kaydı yok diye kayıt edilmiyor. Adamlara perşembe günü yazdım. 3 gündür cevap yok, ne kadar gereksiz saçma domain şirketi, rezil resmen rezil. Keşke domaini almasaydım, önemli domain ismi aldım domain transfer ile uğraşacağım bir de..

Ya bu ne gereksiz ilgisiz adamlar ya? Aldığım domainin glue kaydı yok diye kayıt edilmiyor. Adamlara perşembe günü yazdım. 3 gündür cevap yok, ne kadar gereksiz saçma domain şirketi, rezil resmen rezil. Keşke domaini almasaydım, önemli domain ismi aldım domain transfer ile uğraşacağım bir de.

Adamlar o kadar ilgisizki 46 euro zarardalar şu an durduk yere. Onun için iptal talebi açtım 1 yıl sonra iptal olacakmış. 2. defa attım iptali iptal etmişler.

Adamlar o kadar ilgisizki 46 euro zarardalar şu an durduk yere. Onun için iptal talebi açtım 1 yıl sonra iptal olacakmış. 2. defa attım iptali iptal etmişler.
Domain gitti ya, ben ona yanıyorum. Bu kadar saçma domain sitesi olamaz, yazık gerçekten.. Domain iptal edince 1 yıl sonra iptal oluyor ama tekrar alınıyor mu acaba? Onu merak ettim, her neyse saçma sapan site ya..

Domain gitti ya, ben ona yanıyorum. Bu kadar saçma domain sitesi olamaz, yazık gerçekten. Domain iptal edince 1 yıl sonra iptal oluyor ama tekrar alınıyor mu acaba? Onu merak ettim, her neyse saçma sapan site ya.

Bu arada technolay.net'i sorunsuz alabiliyorum şu an 0.07 Cent'e galiba domain kısmıda sorunlu sitenin :D

Sorun yaşayan arkadaşlar problem sizde olabilir mi? Ne ben, ne de onlarca arkadaşım problem yaşamıyor. Sorunsuz şekilde Ns'de yönlendirebiliyorum alan adını da kullanabiliyorum.
Allah allah öyle mi? 3 kere siteden talep atiyorum bakan yok, mail atiyorum cevap yok. Bu kadar sacma sapan domain firmasi olamaz kufur edecegim o seviyeye getirdi artık. Yok glue kaydi hatasiymis yok DNS hatasiymis hata ustune hata rezil resmen rezil!

Screenshot_20240219_163815_Samsung Internet.jpg

Allah Allah öyle mi? 3 kere siteden talep atiyorum bakan yok, mail atiyorum cevap yok. Bu kadar saçma sapan domain firmasi olamaz kufur edecegim o seviyeye getirdi artık. Yok glue kaydi hatasiymis yok DNS hatasiymis hata ustune hata rezil resmen rezil!

Eki Görüntüle 2120560

Ns'mi yönlendiremiyorsun?

Allah Allah öyle mi? 3 kere siteden talep atiyorum bakan yok, mail atiyorum cevap yok. Bu kadar saçma sapan domain firmasi olamaz kufur edecegim o seviyeye getirdi artık. Yok glue kaydi hatasiymis yok DNS hatasiymis hata ustune hata rezil resmen rezil!

Eki Görüntüle 2120560

Karşılaştığın hata benim şu an da eklediğim ek 1 resmindeki hata değil mi?
Bak güzel kardeşim ben ne yazmışım konunun en altında. Ns değiştirme de sorun yaşıyorsanız Cloudflare'e alan adınızı kaydedin sonra değiştirin. Bak şimdi seninle adım adım yapıyorum bu işlemi. Şimdi gidip Cloudflare'den aldığım alan adını kaydedeceğim. Bak şimdi Cloudflare'da site ekle kısmına alan adımı yazdım ve Free plan üzerinden devam ettim. Ek 2'de göreceğin gibi bana iki tane ns verdi. Onları kopyalıyorum ve alan adı aldığım yere yapıştıracağım.
O kopyaladığım iki Ns'yi checkdomain'de ns değiştirme kısmına yapıştırdım ve bitti bu kadar. Ek 3'te gördüğün gibi sorunsuz şekilde nameserver değiştirebildim. Telefon üzerinden sana şunu anlatabilmek için yeni bir alan adı aldım boşuna hem de bu yazıyı yazmakla uğraşıyorum bir süredir. Telefon ile pek iç içe biri değilim. Şimdi senden yazdığım sizde sorun var mesajına gidip o beğenmemeyi çekmeni rica ediyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-02-19-18-34-08-00_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-02-19-18-34-08-00_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    124,2 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2024-02-19-18-39-32-22_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-02-19-18-39-32-22_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_2024-02-19-18-41-57-50_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-02-19-18-41-57-50_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    101,1 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hostingimin Ns'sini yapmak istiyorum, zaten Cloudflare denedim oldu. Ben sana bunu diyorum.

Hadi bu hatayı es geçtim, napıyordunuz 5 gündür destek ekibi çay mı içiyor? Özellikle hafta içi?

Hostingimin ns hata veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı