Combat Arms Oynayış

Combat Arms' a geçtiğimiz gün başladım arkadaşlar. Sorularım var biraz sizlere.

1-) Savaş halindeyken öldükten sonra silah değiştirme gibi bir şansımız var mı ? Varsa nasıl yapacağız ?
2-)Şu sırt çantaları ne işe yarıyor ? Bir açıklayın lütfen...

Şimdi savaş halindeyken öldükten sonra silah değiştiremezsin. Lobby e dönmen şart. Yani savaştan çıkman. Onun dışında savaşta ölen birisinin silahını yerden alabilirsin sadece.
İkinci soruya geçersek, sırt çantaları senin en az 1 en fazla 4 ekipman daha almanı saglar. Sana kendi oynadığım oyundan bi resim göstererek anlatayım. Şimdi resimdeki yeşil ve kırmızı yerler yani backpack a b c d diye giden yerler bu oyuncunun 4 silah daha alacağını gösterir. İlk boşluk yani yeşil boyalı yer sende hep açık olur çünkü tek slotluk çanta sana sınırsız olarak geliyor. Onun dışında kalan 3 boşluğu daha açmak için shop a gidip yeni bi çanta satın alman lazım. Ha bi de shop kısmında birden fazla çanta var yani ordaki çantaların hepside 4 slotu birden açmıyor. Bunun içinde çantalar kısmına geldiğinde almak istediğin çantaya bi kere tıklayınca aşağı doğru özelliklerler açılır ve burada kaç slotun birden açıldığını gösterir. Yani resimdeki mavi kısımda yazan yer. Mesela resimde ben kabala birine tıklamıştım mavi çizginin içerisinde slot 3 yazıyo yani bu backpack a-b-c olmak üzere toplam 3 slotun açılacağını dördüncü yani backpack d slotunun açılmayacağını gösteririr. Mavi çizgi içerisinde slot 4 yazsaydı eğer hepsini açar anlamına eğer slot 2 yazsaydı sadece backpack a ve b 2 tane açılacağı anlamına gelirdi.

Combat-Arms_11.jpg

Dosya Ekleri

• Combat-Arms_11.jpg
    Combat-Arms_11.jpg
    160,5 KB · Görüntüleme: 748
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı