Çözüldü Combat Master'da Army standardı nasıl değiştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

442376

Hectopat
Combat Master'da silahıma underbarrel takmak istiyorum ama takmak istediğim zaman "Change army standart to unlock" yazıyor. Army standardı nereden değiştirebilirim? Konuyla alakalı video bulamadım. PC'den oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Combat Master oyununda "Change army standard to unlock" yazısı, underbarrel takmak için belirli bir ordu standardına sahip olmanız gerektiği anlamına gelir. Bu standartlar, oyunun ilerleyen bölümlerinde açılabilir veya belirli görevlerin tamamlanmasıyla kazanılabilir. Bu nedenle, underbarrel takabilmek için ilerlemeniz gerekmektedir.

Army standardınızı değiştirmek için, oyun menüsünde "Barracks" (Kışla) seçeneğine gidin ve ardından "Customize Soldier" (Askeri Özelleştirme) seçeneğini seçin. Burada farklı standartlar ve ekipmanlar arasında seçim yapabilirsiniz. Yeni bir standarda yükselmek için oyunu oynayarak deneyim kazanmanız gerekebilir.

Ayrıca, underbarrel takmak için silahınızın uyumlu olması gerekmektedir. Underbarrel seçeneğine tıkladığınızda, hangi silahların uyumlu olduğu görünecektir. Silahınız uyumlu değilse, underbarrel takamazsınız.
Combat Master oyununda "Change army standard to unlock" yazısı, underbarrel takmak için belirli bir ordu standardına sahip olmanız gerektiği anlamına gelir. Bu standartlar, oyunun ilerleyen bölümlerinde açılabilir veya belirli görevlerin tamamlanmasıyla kazanılabilir. Bu nedenle, underbarrel takabilmek için ilerlemeniz gerekmektedir.

Army standardınızı değiştirmek için, oyun menüsünde "Barracks" (Kışla) seçeneğine gidin ve ardından "Customize Soldier" (Askeri Özelleştirme) seçeneğini seçin. Burada farklı standartlar ve ekipmanlar arasında seçim yapabilirsiniz. Yeni bir standarda yükselmek için oyunu oynayarak deneyim kazanmanız gerekebilir.

Ayrıca, underbarrel takmak için silahınızın uyumlu olması gerekmektedir. Underbarrel seçeneğine tıkladığınızda, hangi silahların uyumlu olduğu görünecektir. Silahınız uyumlu değilse, underbarrel takamazsınız.

Çözüm
Combat Master oyununda "change army standard to unlock" yazısı, underbarrel takmak için belirli bir ordu standardına sahip olmanız gerektiği anlamına gelir. Bu standartlar, oyunun ilerleyen bölümlerinde açılabilir veya belirli görevlerin tamamlanmasıyla kazanılabilir. Bu nedenle, underbarrel takabilmek için ilerlemeniz gerekmektedir.

Army standardınızı değiştirmek için, oyun menüsünde "barracks" (kışla) seçeneğine gidin ve ardından "customize soldier" (askeri özelleştirme) seçeneğini seçin. Burada farklı standartlar ve ekipmanlar arasında seçim yapabilirsiniz. Yeni bir standarda yükselmek için oyunu oynayarak deneyim kazanmanız gerekebilir.

Hocam bu barracks kısmı tam olarak nerede bulamadım da.

(Edit) tamam yerini buldum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı