6 654515 Picopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 411 Çözümler 5 26 Mayıs 2023 #21 II.Wilhelm dedi: Breakpointle inceleyebilirsiniz hocam. Projenizin tamamını bilmediğim için yardımcı olamıyorum daha fazla. Genişletmek için tıkla... Sizleri uğraştırdım bayağı kusura bakmayın hocam hakkınız helal edin. İyi forumlar..
II.Wilhelm dedi: Breakpointle inceleyebilirsiniz hocam. Projenizin tamamını bilmediğim için yardımcı olamıyorum daha fazla. Genişletmek için tıkla... Sizleri uğraştırdım bayağı kusura bakmayın hocam hakkınız helal edin. İyi forumlar..
II.Wilhelm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 6 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek König 26 Mayıs 2023 #22 654515 dedi: Sizleri uğraştırdım bayağı kusura bakmayın hocam hakkınız helal edin. İyi forumlar.. Genişletmek için tıkla... Estağfirullah hocam. İstediğiniz her soruyu sorabilirsiniz. İyi günler.
654515 dedi: Sizleri uğraştırdım bayağı kusura bakmayın hocam hakkınız helal edin. İyi forumlar.. Genişletmek için tıkla... Estağfirullah hocam. İstediğiniz her soruyu sorabilirsiniz. İyi günler.
K kurtarici1 Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 66 Çözümler 1 28 Mayıs 2023 #23 Projenizi upload edip burdan yada özelden atın yardımcı olalım.