Command and Conquer Remastered Hakkında Yeni Bilgiler

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Command and Conquer Remastered Hakkında Yeni Bilgiler
Command and Conquer Remastered bilgiler

Command and Conquer Remastered detayları ile şaşırtıyor. EA, hayranları tarafından merakla beklenilen Command and Conquer Remastered için yepyeni bilgiler açıkladı. Orijinal Command and Conquer oyununun yeniden yapımının 2 mi yoksa 3 boyutlu mu olacağı da netlik kazandı. Buna göre oyun klasik 2 boyutlu görsel stili ile geri dönecek. Böylece oyunun orijinaller gibi özgün kalması sağlanmak […]

Devamı: Command and Conquer Remastered Hakkında Yeni Bilgiler
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Bu oyunları çok sevsek de, bu tarz projeler bana birazcık gereksiz geliyor. Age of Empires Definitive Edition'dan da gördüğümüz gibi pek tuttuğu da söylenemez. Bazı şeyler zamanında güzeldi. Bunların yerine modern, orijinal bir RTS yapsalar daha güzel olur bence.

Bu oyunları çok sevsek de, bu tarz projeler bana birazcık gereksiz geliyor. Age of Empires Definitive Edition'dan da gördüğümüz gibi pek tuttuğu da söylenemez. Bazı şeyler zamanında güzeldi. Bunların yerine modern, orijinal bir RTS yapsalar daha güzel olur bence.
Aynı şeyleri düşünüyorum. Çok büyük heyecanla bekliyordum ama şuan ki görselleri ve modellemeleri görünce geçmişte ki hissi uyandırmadı bende.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı