Command & Conquer Serileri Yeniden Yapılıyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Command & Conquer Serileri Yeniden Yapılıyor
Electronic Arts, Command & Conquer Remastered serisine nereden başlayacağını açıkladı. Yaklaşık 1 ay önce Command & Conquer serisinin Remastered sürümünü hazırlamaya karar verdiğini açıklayan Electronic Arts, yenilenecek ilk oyunların hangileri olacağını duyurdu. Command & Conquer Tiberian Dawn, yenilenecek ilk C&C oyunu olacak. Ayrıca ilk Red Alert oyunu da ek paketleriyle (Covert Ops, Counterstrike ve Aftermath) […]

Devamı: Command & Conquer Serileri Yeniden Yapılıyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Blizzard Warcraftı duyurdu... Bunun üstüne bir hamle gibi geldi bana...
Bir de dikkat ettiyseniz eski oyunları revize edip tekrar piyasaya sürüyorlar Heroes3 Warcraft3 Red Alert2...

Eskideki oyunlar nedense çok daha değerli ve güzel geliyor. Bilmiyorum belki de bizim ilk zevklerimiz olduğu içindir. Eski filmler, diziler nasıl daha güzeldi diyebiliyorsak oyunlar için de aynı şey geçerli. Bence eskisi gibi kaliteli oyunlar çıkmıyor artık. Bir başka örnek de 80'lerin rock müziğinden çıkıp, orasını burasını açıp sahnede hiç bir şey yapmayan sadece hazır bir müziği çalıp sesi açıp, equalizer ile oynayan bayan DJ'lere yerini bıraktı. Bilemiyorum, bazı oyunlar unutulmaz. Böyle oyunları her zaman oynamak ister insan ve yeniden dokulandırılması da güzel bir şey.

Not : RA2 benim ilk oynadığım oyunlardandır. Yeri farklıdır. İnşallah güzel bir şey yaparlar. Ah Tanya'm ah...

Ey EA sen kimsin de Generals remastered yapmıyorsun ?
images

C&C Generals remaster değilde devam oyunu yapsalar daha iyi olur. RA 2 nin devam olarak RA 3 güzel olmadı (benim görüşüm) ama Generals'de fazla bozmalar gibi kanaat var içimde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı