Çözüldü "Command not found: Pod" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
CocoaPods hatası, eğer CocoaPods yüklü olmadığından kaynaklıysa şu çözüm yollarını deneyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kod:
sudo gem install cocoapods
CocoaPods hatası, eğer CocoaPods yüklü olmadığından kaynaklıysa şu çözüm yollarını deneyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kod:

Çözüm

Kod:

O komutu yazdım şimdi de bu hatayı veriyor.
F6730460-9CF8-40C3-82A5-51A57605D555.jpeg

@cante12
Ruby sürümünüz güncel olmadığı için bir hata vermiş. Ruby sürümünüzü güncelleyin, ardından Active Support gem sürümünü yükleyin ve tekrar deneyin. Ancak, Cocoapods'ı yüklemek için tavsiyem, kendi web sitesindeki talimatları takip ederek yüklemenizdir. Aksine tüm çözümleri yapmanıza rağmen düzelmezse Swift Package Manager kullanabilirsiniz.

Kod:
gem install activesupport -v 6.1.7.2

@cante12
Ruby sürümünüz güncel olmadığı için bir hata vermiş. Ruby sürümünüzü güncelleyin, ardından Active Support gem sürümünü yükleyin ve tekrar deneyin. Ancak, Cocoapods'ı yüklemek için tavsiyem, kendi web sitesindeki talimatları takip ederek yüklemenizdir. Aksine tüm çözümleri yapmanıza rağmen düzelmezse Swift Package Manager kullanabilirsiniz.

Kod:
gem install activesupport -v 6.1.7.2

brew install ruby-install chruby komutu ile bir yükleme yaptım. Daha sonra tekrardan pod init diye çalıştırdım projemi bu sefer başlıktaki hata gitti ve projemin olduğu yerde Podfile oluştu. Sanırım sorun çözüldü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı