"CommandInvokationFailure: Gradle build failed." hatası

OKGStudio

Femtopat
Daha fazla  
Oyunumu geliştirme aşamasında test etmek amaçlı defalarca kez çıktı almama rağmen reklam entegrasyonu yaptıktan sonra bu hatayı alıp duruyorum. ASCII karakterlere dikkat ettim; sdk, jdk vs. her şey tamam görünüyor ama yine de çıktıyı alamıyorum. Lütfen yardımcı olun kafayı yiyeceğim :(

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü_20230203_233626.png
    Ekran görüntüsü_20230203_233626.png
    73,6 KB · Görüntüleme: 83
CommandInvokationFailure: Gradle build failed.
C:\Program Files\Unity\Hub\Editor\2021.3.19f1\Editor\Data\PlaybackEngines\AndroidPlayer\OpenJDK\bin\java.exe -classpath "C:\Program Files\Unity\Hub\Editor\2021.3.19f1\Editor\Data\PlaybackEngines\AndroidPlayer\Tools\gradle\lib\gradle-launcher-6.1.1.jar" org.gradle.launcher.GradleMain "-Dorg.gradle.jvmargs=-Xmx4096m" "assembleRelease"

unity hub da dahil olmak üzere unity ile ilgili her şeyi sildim ve tekrar yükledim yine de hata alıyorum...

CommandInvokationFailure: Gradle build failed.
C:\Program Files\Unity\Hub\Editor\2021.3.19f1\Editor\Data\PlaybackEngines\AndroidPlayer\OpenJDK\bin\java.exe -classpath "C:\Program Files\Unity\Hub\Editor\2021.3.19f1\Editor\Data\PlaybackEngines\AndroidPlayer\Tools\gradle\lib\gradle-launcher-6.1.1.jar" org.gradle.launcher.GradleMain "-Dorg.gradle.jvmargs=-Xmx4096m" "assembleRelease"

unity hub da dahil olmak üzere unity ile ilgili her şeyi sildim ve tekrar yükledim yine de hata alıyorum...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki adımları uygulayınız.

Assets>Google Mobile Ads>Force Resolve işlemi hata veriyor ise,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

videodaki işlemi uygulayınız.

denedikten sonra olup olmadığını belirtiniz.

Bu videodaki adımları uygulayınız.

Assets>Google Mobile Ads>Force Resolve işlemi hata veriyor ise,

videodaki işlemi uygulayınız.

denedikten sonra olup olmadığını belirtiniz.

hocam ben UnityAds kullanıyorum reklamlar için. Ortam değişkenlerindeki değişikliği yapmama da gerek yok daha önce düzenlemiştim çünkü... Buna rağmen ben neden hala hata alıyorum acaba?

Yok hocam reklam entegrasyonunu yaptık Build'ini de aldık her şey güzel gidiyordu 2 gün sonra bir daha denedik gradle hatası vermeye başladı durumu çözemedik.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı