Çözüldü Comnet 1000 Mbps Hız alınmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

onurcom

Centipat
Daha fazla  
Merhaba herkese, Comnet'ten 1.000Mbit hız sunulan paketi aldım. Ekipler kurulumu gelip yaptı. Speedtest hız ölçümü yaptığımda 450-700Mbit arası değerleri görüyorum.comnet sağ olsun bu süreçte sürekli aradı bilgi verdi yardımcı oldu olmaya da devam ediyor ama Telekom ekibi sorunu tespit edemiyor. Ethernet kartım gbit destekli, router olarak Keenetic Ultra aldım sonuç değişmedi CAT 6 kablo aldım sonuç yine değişmedi. Şimdi ONT cihazı değişimi için talep açtık. Telekom'daki arkadaş bana ısrarla yeni modem gelecek, altyapıdan kaynaklı deyip olayı da geçiştiriyor. Sorun nedir neden kaynaklanıyor nasıl yol izlemem lazım anlamadım, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kablolu hız testi yaparken görev yöneticisinden işlemci kullanımı kontrol eder misin? Eğer %100'e ulaşıyorsa donanım bazlı bir engeliniz var demektir.

Ulaşmıyorsa sunucu ve fiber zayıflaması üzerinde durulmalı...
Altyapınız 1000MBPS destekliyor muda 1000MBPS satın aldınız?

Dediğiniz gibi donanımsal bir engel. Cpu aşırı derecede yükseliyor. Farklı 2 bilgisayar üzerinden deneme yapma şansım oldu sorun yaşamadım. Teşekkür ederim kafayı yemek üzereydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…