Kullanıyorum ve 9. aydayım memmunum. Aldığım ilk ayda paylaştığım konu var. Görüşlerim halen aynı. Kullanmak isterseniz davet kodu atarım +30 gün bedava kullanıyorsunuz.
1 Aylık Comnet ISS Deneyimim
Güneydoğu bölgesinde oturduğum için ms konusunda çok sıkıntı çekiyordum. NetSpeed kullanırken Valorant Türkiye sunucusunda 50ms altını görmüyordum ve akşamları hız düşüşü yaşıyordum. En son dayanamadım Comnet geçmeye karar verdim. 1 aydır kullanıyorum. Valorant'da 35ms üstünü artık görmüyorum...www.technopat.net
Yogun saatlerdeki paket kaybim düzelir mi?
Bir de sanirim 1gün gec odense bile direkt kesiliyormus internet doğru mu?
Altyapınız sağlam ise düzelecektir. Paket kaybı ISS ile alakalı durum. Eğer gününüz biterse 74 saat içerisinde kesiliyor. Otomatik ödeme ayarlarsanız sıkıntı yaşamazsınız. Zaten son 1 gün kala size SMS gönderiyorlar.
Geçiş yaparken isterseniz benim kodumu kullanın dilerseniz farklı bir yerden bulun ilk ay ücretsiz kullanın. Faturalarımı düzenli ödüyorum ben. Kod: CMT982NVH.
Paket kaybini sadece 20.00/24.00 arasi yani yogun kullanim saatlerinde yasiyorum önceden böyle bir sorun yoktu.
Alt yapida Türk Telekom VDSL altyapisi 60Mbit destekliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.