yasinetrus
Hectopat
Comnet Turknet'e göre daha yavaş. Müşteri hizmetleri mesajlara daha hızlı cevap veriyor
İSSlerin kendi veya kiraladigi POP noktalari, omurgalari ve çıkışları önemli.ISS Kaynaklı derken verdikleri modem kaynaklı mı başka birşey mi bilgim yokta?
Anladım o zaman hiç boşa uğraşmaya değmez adını ilk defa bu konuda duydum zaten.İSSlerin kendi veya kiraladigi POP noktalari, omurgalari ve çıkışları önemli.
Modemden değil de ISS kaynaklı, paket kaybı vs.ISS Kaynaklı derken verdikleri modem kaynaklı mı başka birşey mi bilgim yokta?
ggırnet mi ne varmış o kötü mü sizce? Bot basıyorlar konusunu olmuş forumda yasaklanmış.Altyapın iyi ise tek sorunun ISS kaynaklı ping olur herhalde.
Onun hakkında konu görmedim hocam, bilgim yok.ggırnet mi ne varmış o kötü mü sizce? Bot basıyorlar konusunu olmuş forumda yasaklanmış.
Netspeed'teyim hocam üç senedir. Alternatif bakmıştım sadece.Onun hakkında konu görmedim hocam, bilgim yok.
Netspeed firmasına da bak istersen, en temizi bu gibi görünüyor ama yine de araştırmanı yap.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.