Comnet arızası ne zaman düzelir?

comnette 3.yılım. telekom altyapısını en ucuz comnet veriyor. comnet serverini fiyat konusunda cayrıdırıcı olarak bilerek yavaşlattığını düşünmeye başladım telekomun. dediğim gibi ben 3 yıldır comnetteyim ve bu sadece ikinci problem oldu.

Cevap için teşekkürler.Anladığım kadarı ıle ptesi veya daha oncekı gunlarde boyle bır arıza yoktu.
Bugün beni telekomdan aradılar,öğlen gibi.İnternetin akıcı olduğu zaman.Kesilme veya sorun varmı diye sordular bende dün vardı bugün yok dedim.Yinede şikayet kaydı oluşturalım mı diye sordular.Bende olur dedim.Yarın o numarayı arayacağım.

Modemi kapatıp açınca düzelebiliyor. Ben de öyle oldu.

Binlerce kişi muzdarip bu konudan çıkıpta bi yetkili açıklama yapmıyor, en son 90 larda bu hızda internet kullanıyordum. 1mbps nin altında hız vermeye hizmet mi diyor bu comnet

Diğer sağlayıcıları kullananlara sordum sorun yok anladığım kadarıyla altyapı fark etmiyor comnet kullananların genel bir arıza sorunu var başka türlü müdahalede olsa pek sanmıyorum en azından açıklama yapılabilirdi düzeltmeye çalışıyoruz sorun şu gibi şuan için elinizden gelmeyen büyük bir sorun da olsa bu tavır hoş değil kullanıcıların mağduriyetini hiç saymıyorum bile abone olurken anında destek sorun olunca zaten parayı peşin aldınız umrunuzda değil ne kadar kaçmaya çalışırsanız çalışın bu tavrın kullanıcılardan geri dönüşü olacaktır.

Ne zaman aciklama yapmislar da simdi yapsinlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…