Comnet arızası ne zaman düzelir?

Dünden bu yana arıza devam ediyor hız sorunu biraz düzelmesine rağmen ping sorunu fazlasıyla belli ediyor Wi-Fi'den kabloluya geçtim ping yüzünden ama aynı şekilde sorun devam ediyor Telekom altyapısı var ama Comnet kullanıyoruz ne arıza kaydı açabiliyorsun ne net bir açıklama var anlaşılan Comnet'te böyle daha önce Netspeed de mesaj ile bildiriyor kayıttan sonra hemen ilgileniyordu.

Saat 17.00 a kadar normal calisiyordu. Su an problem tekrar basladi. Yine genel sorun olarak gorukuyor. Belli ki bir kapasite sorunu var. Bir cozum bulmalari lazim.

Artık bir çözüm şart. Dünden beri bilgi de verilmemesi insanı sinir ediyor.

Bu kadar uzun sürecek ne arızası oluşmuş olabilir çok merak ediyorum ya? Ustayı mı ikna edemediniz gelmedi mi ne oldu? Çok saçma normalde bile düzgün hizmet veremiyordu hız düşmeleri yaşıyordum, bir de böyle arızalar ile uğraşıyoruz pişmanlık başka bir şey değil.

Dün de 17:00 civarlarında başlamıştı problem bugün de aynı saatlerde başladı. Bilinçli yapılan bişey var bence. Bu sorunu türk telekom yaratıyor gibime geliyor.

Merhaba.Pazartesi başvuru yaptım.Dün (salı) telekomdan görevli geldi modemi taktı.1-2 saat sonra hat açıldı.İlk hız testini yaptım 120 çıktı.Sonrakı 80 felan.Sonrada arızalar başladı.Geceden bugün saat 3-4 e kadar düzelmişti.Sonra yine arıza başladı.
Pazartesi veya daha öncesinde arıza var mıydı?
Birde comnette eski olanlara sormak istiyorum.Hiç böyle uzun süren arıza olmuş muydu daha önce?

Dün de 17:00 civarlarında başlamıştı problem bugün de aynı saatlerde başladı. Bilinçli yapılan bişey var bence. Bu sorunu türk telekom yaratıyor gibime geliyor.
Bence telekom değildir.Benim oturduğum binada telekom ve süperonline altyapısı var.Komşum telekom altyapısı üzerinden türknet kullanıyor.Onda sorun yok.Başka sorunu olanıda duymadım.Bir bende sorun var.Bence comnetle alakalı arıza.

3 aydır aynı altyapıda Netspeed kullandım bir kere bile sorun yaşamadım. 1 hafta önce Comnet'e geçtim, internete akşam giremiyorum. Türk telekomla alakası yok. Lanet olsun bunlara

Technopat Haberler

Geri
Yukarı