Comnet iade yapmıyor

Silv3rhand

Picopat
Firma peşin ödeme ile çalışıyor sizi indirim ayağına çembere düşürüyor. Bir sorun olduğunda yardım sıfır, teknik bilgi sıfır. İade yapmıyorlar ilk haftalar iade edebilirsiniz sadece. Ping yüksek, arada bir takılma oluyor bomboş firma. Ucuz etin yahnisi olmaz, peşin verirsen böyle kabak gibi kalırsın diye kendime demiyorum değil.

Tüketici hakem heyetine şikayet etsem parayı alıp kurtarabilir miyim bilemiyorum adamlar paraya el koyuyor. Milletin internetini sorgusuz sualsiz ahlaksızca kapatıp portlarından ediyorlarmış diye de yazamıyorum.

Biz forumda comnet, netspeed, milenicom gibi firmalara geçmeyi düşünenlere laf anlatamadık. "Ucuza 1000 mbps alıyorum kardeşşim" diye geziyorlar ortada. Sonuç kaçınılmaz geçmiş olsun.
Netspeed kullanıyorum. Hiçbir problem yaşamadım.
Altyapınızda veya modeminizde sorun yoksa kolay kolay problem yaşamıyorsunuz. Yaşasanız da Netspeed çözüyor kısa sürede.

Biz forumda Comnet, Netspeed, Millenicom gibi firmalara geçmeyi düşünenlere laf anlatamadık. "ucuza 1000 Mbps alıyorum kardeşim" diye geziyorlar ortada. Sonuç kaçınılmaz geçmiş olsun.

Comnet zaten bu konularda batık firma herkese söylemekden bunaldım diğer Netspeed Millenicom iyi hocam.

Netspeed kullanıyorum. Hiçbir problem yaşamadım.
Altyapınızda veya modeminizde sorun yoksa kolay kolay problem yaşamıyorsunuz. Yaşasanız da Netspeed çözüyor kısa sürede.
Çözüyorsa iyi. Sorunu çözülmeyen birçok insan var ama maalesef. Zaten her şeyi iyi olup bir de ucuz olsa herkes onları kullanır enayi mi millet?

Comnet zaten bu konularda batık firma herkese söylemekden bunaldım diğer Netspeed Millenicom iyi hocam.
Arkadaşım bağlatacaktı. Müşteri hizmetleri altyapı sorgunuzu neden siteden yapmayıp arıyorsunuz diye baya azarladı :D. Çok iyi firmalar sorma. Bütçeleri ortalama 6-7 milyon TL civarı. Altyapıları zaten yok hepsi kiralamanın üzerine kar koyup iş yapıyorlar. O sebeple altyapıda sıkıntı çıkınca 0 destek.

Çözüyorsa iyi. Sorunu çözülmeyen birçok insan var ama maalesef. Zaten her şeyi iyi olup bir de ucuz olsa herkes onları kullanır enayi mi millet?

Arkadaşım bağlatacaktı. Müşteri hizmetleri altyapı sorgunuzu neden siteden yapmayıp arıyorsunuz diye bayağı azarladı :D. Çok iyi firmalar sorma. Bütçeleri ortalama 6-7 milyon TL civarı. Altyapıları zaten yok hepsi kiralamanın üzerine kar koyup iş yapıyorlar. O sebeple altyapıda sıkıntı çıkınca 0 destek.

Comnet'den çok şikayet duydum fakat Netspeed Millenicom'dan hiç duymadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı